Dodaj do ulubionych

cellesse-kiedy poprawa?

IP: *.net.autocom.pl 03.06.03, 13:47
Kupilam sobie Cellesse, duzo dobrego czytalam o tym na forum. Stosuje ok 3
tygodni(czesciej niz te 3x w tyg.), i jak narazie mam wrazenie ze wyglada
jeszcze gorzej :( Kiedy dostrzeglyscie u siebie poprawe?
Obserwuj wątek
    • quzy Re: cellesse-kiedy poprawa? 06.06.03, 15:16
      nikt nie ma z cellesse doswiadczen? :(
    • Gość: justy Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 21:01
      w moim przypadku dość szybko- po ok.2 tygodniach codziennego stosowania + D-
      Stock Vichy (efekt:-ok.2cm w każdym udzie)
      • Gość: lesya Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.net.autocom.pl 06.06.03, 21:50
        mnie bardziej chodzi o cellulitis niz spadek wagi, chociaz to tez mile
        widziane :)
        przyznam sie ze stosuje rowniez na wewnetrznej stronie ud, wiem ze niezalecaja,
        ale nastawiam na mniejszy poziom, nic mi sie nie dzieje, nie boli , niestety
        tam tez mam cellulit
        • Gość: justy Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:40
          ale ja wcale nie straciłam na wadze; zmniejszył się obwód- myślę, ze to efekt
          drenażu- poprawiło się krążenie, toksyny i nadmiar wody (opuchlizna?) zostały
          odprowadzone i stąd zmiana w obwodzie.
          • Gość: lesya Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.net.autocom.pl 06.06.03, 22:57
            zle sie wyrazilam, chodzilo mi ze ubylo ci centymetrow, ja niestety cellulit
            mam okropny, nadal :( mam nadzieje ze mi to po cellesse zejdzie...w koncu
            • Gość: justy Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 23:12
              celulit jest spowodowany między innymi złym krążeniem, gromadzeniem się toksyn
              itp. Mam nadzieję (miałam za mało cierpliwości, żeby samej się przekonać, kiedy
              znika celulit), że oczyszczenie tego rejonu z "zaległości" jest pierwszym
              etapem redukcji celulitu i że reszta przyjdzie z czasem :)
              • Gość: lesya Re: cellesse-kiedy poprawa? IP: *.net.autocom.pl 07.06.03, 00:32
                tez sie o tym troche naczytalam :) kiedys natrafilam na ciekawy artykul, gdzie
                nie tylko traktowano to jako przypadlosc kosmetyczna (tak jak przewaznie
                traktuja) lecz dokladniej opisano czym charekteryzuje sie kazdy z etapow
                zaawansowania, co tam naprawde sie dzieje, w naszym organizmie. Tak naprawde
                nie jest to o tyle defekt kosmetyczny a choroba tkanki lacznej. Cellulitis to
                obrzeki i ucisk na naczynia zylne i limfatyczne, a w konsekwencji zaburzenia w
                ukladzie krazenia. Czyli przestaje to byc zabawne... W sumie chyba ze
                wszystkimi defektami kosmetycznymi tak jest, ze to co nam sie nie podoba jest
                poprostu sygnalem ze cos w naszym organizmie sie dzieje zlego, i chyba czesto
                popelniamy blad ze zamiast leczyc przyczyny(wewnatrz organizmu) skupiamy sie na
                zewnetrznych defektach, dziwiac sie ze to zabardzo nieskutkuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka