Dodaj do ulubionych

manicure hybrydowy - lakier EverShine

09.06.14, 23:10
Wiem, że są lakiery, których nie da się niczym zdjąć, żadnym płynem. Nawet moja kosmetyczka kupiła kiedyś taki w super promocji i potem musiała ścierać pilnikiem.

Znalazłam na allegro fajne magnetyczne firmy Ever Shine. I mam pytanie: czy ktoś zna i może potwierdzić, że nie trzeba go zdejmować razem z paznokciem? Bo cena bardzo atrakcyjna, lakier wygląda na ładny ale boję się ryzykować w ciemno bo i tak mam słabe paznokcie.
Obserwuj wątek
    • szaryszalik Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 06.09.14, 14:56
      Jak to ścierać pilnikiem? Dobrej jakości hybryda właściwie położona na paznokciach powinna dobrze zejść przy pomocy acetonu kosmetycznego. Ja używam acetonu cosmetics zone - nasączam wacik, przykładam do paznokcia, na to zakładam folię aluminiową (po prostu owijam nią palec) i po około 5min lakier sam ochodzi - bezproblemowo.
      • dzedlajga Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 06.09.14, 18:42
        Wiem, że dobrej jakości hybryda schodzi bez problemu. Jednak zdarzają się takie, które zejść nie chcą. A tego lakieru moja kosmetyczka nie zna, dlatego pytam
    • pomi-dorka Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 09.10.14, 21:14
      hehehe Cosmetics Zone ma hybrydy za 24,90 i rabat 5%, więc to duuuuużo taniej :)
    • aniela_asnyk Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 29.04.15, 14:30
      Jeżeli chcesz kupić sobie lakiery o trwałości hybrydy polecam Ci Sally Hansen , całkiem dobre , ja jestem zadowowlona. Cena również jest przystępna,
      • dzedlajga Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 30.04.15, 01:25
        Dzięki, zapomniałam dodać, że chodzi o lakiery magnetyczne
    • vivinight Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 30.04.15, 14:41
      Często zamawiam hybrydy z zagranicy, głównie ze stron typu aliexpress... w zasadzie do testów, bo lubię wymieniać marki i sprawdzać, która lepsza, a która gorsza. Ponadto zamawiając stamtąd przynajmniej nie szkoda pieniędzy... raz tylko się nacięłam i produkt okazał się do niczego.
      • liwiamarta Re: manicure hybrydowy - lakier EverShine 15.02.16, 18:37
        Które lakiery z aliexpress polecasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka