armos 01.06.07, 10:11 Dziewczyny poleccie mi jakis dobry piling do ciała. Spieklam sie na sloncu i skóra mi schodzi chce ją całą złuszczyć. potrzebuje jakiegoś bardzo ostrego pilingu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Piling do ciała 01.06.07, 10:28 Przy mojej wrażliwej skórze sprawdza się rewelacyjnie peeling Ziaja z serii Aquina - ulubiony to niebieski :) Choć b.ostry nie jest, to z pilingowania jestem zadowolona. Skoro spiekłas sobie skórę, jest ona pdorażnioona to nie sądzę, aby rozsądnym było dodtkowo traktować ja grubym peelingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: Piling do ciała 01.06.07, 10:34 podrazniona byla tydzien temu teraz jest juz normalna tylko skora schodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Piling do ciała 01.06.07, 10:34 głupota byłoby robic ostry peeling praktycznie na ranie czyli spieczeniu.... ja rowniez polecam jakis delikatny w sklepie masa tego ... bardziej jakis kremowy peeling Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: Piling do ciała 01.06.07, 11:33 Teraz na Wizażu najczęściej polecanym pilingiem do ciała jest piling Joanny. Są trzy wersje: kiwi, truskawka i pomarańcza. Dziewczyny go chwalą, bo tani (ok.3,50), skuteczny i obłędnie pachnie owocami. Więc ja, jakbym miała kupić piling, to kupiłabym sobie właśnie ową Joannę w wersji kiwi. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Piling do ciała 01.06.07, 11:52 Jeśli Twoja skóra nie ejst już podrażniona, proponuję najlepszy peeling do ciała jaki znam, czyki kawowy. Trochę sparzonej kawy mieszasz z żelem pod prysznic i gotowe. Nie wiem, czy skuszę się jeszcze kiedyś na gotowy peeling do ciała :-). Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Piling do ciała 01.06.07, 13:29 popieram, kawowy jest najlepszy; jednak na twoim miejscu odpuscilabym teraz robienie ostrego peelingu, nawet jesli twoja skora nie jest juz podrazniona. Lepiej bedzie jak sie w takim przypadku sama zregeneruje powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: Piling do ciała 02.06.07, 08:37 z delikatnych - NIVEA z lotosem ze "zdecydowanych" - sól do kąpieli z oliwką dla dzieci, wcierasz na suchą skórę w malutkich ilościach, skóra fantastycznie wypilingowana i nawilżona... Odpowiedz Link Zgłoś
estella_83 Re: Piling do ciała 02.06.07, 08:41 Piling z kawy peeling z soli i żelu - nie dla delikatnej skóry peeling pomarańczowy Eris - ukochany :) Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Piling do ciała 02.06.07, 10:40 Najostrzejszy jaki mialam to peeling Erisa ciemno czerwony - duzo bardziej ostry niz pomaranczowy Erisa o kawowym juz nie wspominajac. Ale od razu Ci powiem ze peeling nie pomoze.. mialam problem ze schodzaca skora z nog po opalaniu jakis czas temu i nie pomoglo :-( Skora sama doszla do siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_mb Re: Piling do ciała 02.06.07, 13:28 j0anna1, masz na myśli ten z serii antycellulitowej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Piling do ciała 02.06.07, 14:26 tak, wlasnie ten. Jest ostry i bardzo ladnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bianca07 Re: Piling do ciała 02.06.07, 15:58 a co sądzicie o pilingu do ciała miraculum? Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Piling do ciała 02.06.07, 17:47 Taki w zielonkawej tubce, podobnej do peelingu L'oreala? Jeśli to ten, to miałam próbkę - bez rewelacji, delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Moje odkrycie... 20.07.07, 13:32 to waniliowo-pomarańczowy piling Farmony. Jak dla mnie rewelacja, ciało gładkie jak nigdy dotąd - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Moje odkrycie... 20.07.07, 13:49 fakt, też go lubię, zwłaszcza zapach :) tak samo masło do ciała z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Moje odkrycie... 20.07.07, 14:02 Tak, zapach jest obłędny. Masło też muszę wypróbować:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3f Re: Piling do ciała 21.07.07, 11:38 jesli chcesz ostry peeling to proponuje kawe naturalna nie rozpuszczalna i zel pod prysznic:] swietnie dziala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.pertka Re: Piling do ciała 21.07.07, 11:51 Zrob sobie peeling z kawy.Zmieszaj z zelem pod prysznic.Zadne najdrozsze peelingi nie umywaja sie do tego robionego9 w domu z kawy. Odpowiedz Link Zgłoś