hollygolightly85 03.07.07, 19:37 czy wiecie dlaczego w żadnym sklepie nie ma farb firmy loreal casting w odcieniach brązu? Przeczesałam już chyba pół warszawy,blondy są, brązów nie ma.O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liaana Re: Loreal casting- co się stało? 03.07.07, 22:13 Widziałam ostatnio w Rossmanie, cała seria, dużo nowych odcieni, nowe opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Loreal casting- co się stało? 03.07.07, 22:25 to ze farby te sa bardzo dobre , dwie moje kolezanki juz sobie ufarbowały... po drugie cena w promocji bardzo zachecajaca cos ok 14 zł, po trzecie z tego co zauwazyłam jest jakis szał na ciemniejsze włosy głownie własnie brązy... Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Loreal casting- co się stało? 03.07.07, 22:35 no są to jakieś argumenty- promocja, szał na brąz, dobra jakość;) ale bez przesady!szukam od 2-3 tygodni i nie ma!;) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Loreal casting- co się stało? 04.07.07, 08:11 szał na ciemne włosy może wynikać z tego, że niestety zamiast ulepszyć, mocno pogorszyli casting. Jestem bardzo zawiedziona. Używałam parę lat- złotą miedź, a teraz kupiłam z nowej serii bursztym i po pierwsze odcień inny niż na opakowaniu, po drugie wyszedł mi nierównomiernie kolor (robiłam tak jak zawsze), po trzecie nie ma już tego blasku co kiedyś,raczek mat jaki mam po szamponie welli, a po czwarte wypłukuje sie znacznie szybciej i wtedy to się zaczyna koszmar. Poczytaj opinie na KWC Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Loreal casting- co się stało? 04.07.07, 09:44 na KWC,czyli gdzie?;) nie jestem tu specjalnie obeznana:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: Loreal casting- co się stało? 04.07.07, 09:53 kosmetyk wszech czasów www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś