Gość: gosia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 22:48 sprawa bardzo banalna. poszukuję mleczka do ciała pachnacego konwaliami. wiem że takie istnieje i bardzo chciałabym je mieć. czy moze ktoś się z tym spotkał? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bum4 Re: poszukuję 16.06.03, 23:38 Gość portalu: gosia napisał(a): > sprawa bardzo banalna. poszukuję mleczka do ciała pachnacego konwaliami. wiem > że takie istnieje i bardzo chciałabym je mieć. czy moze ktoś się z tym > spotkał? > z góry dziękuję Moze poszukaj z serii Gucci Envy? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: poszukuję IP: *.kp.pl 17.06.03, 07:18 Diorissimo Diora, mleczko czy balsam też kiedyś kupowałam, prawdziwe konwalie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Alexandra Re: poszukuję IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 17.06.03, 13:05 Najpiękniejszy konwaliowy zapach to Diorissimo Diora. W linii zapachowej znajude się również perfumowane mleczko do ciała. Rozkoszny... acz dość drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: poszukuję IP: *.crowley.pl 17.06.03, 13:56 Konwaliami pachnie niebieska Sonia Rykiel Odpowiedz Link Zgłoś