gazela100 12.07.07, 09:41 nie stosowałam kremow z filtrem i ppjawiły mi sie przebrawienia na twarzy - takl myslę że to od tego co stosowac na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazela100 Re: przebarwienia 12.07.07, 11:52 weronka77 napisała: > Mela-D La Roche posay co to? Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna102 Re: przebarwienia 12.07.07, 13:09 www.bio-med.pl/svr.html krem rozjasniajacy ja stosuje i działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwe77 do malaczarna102 12.07.07, 19:48 jakiego dokładnie kosmetyku używasz i w jakiej on jest cenie? Ja używam FlosLek który tutaj też był polecany ale na mnie niestety nie działa. Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.bebe.be Re: przebarwienia 12.07.07, 20:33 SVR Clairial Intensywna kuracja depigmentująca Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: przebarwienia 13.07.07, 12:42 Czy ktoś stosował Albucin Maxima Pharmaceris? Jakie są efekty? FlosLek nie działa, stosowałam dość długo i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga.nawrot Re: przebarwienia 06.12.07, 22:54 odświeżam wątek, jak działa Albucin? Czy działa? Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: przebarwienia 07.12.07, 08:00 Albucin nie działa - u mnie nie działały też drula superforte, melacerin, unitone 4 i kupiłam w tym roku thiospot (drogi) i zadziałał już po miesiącu - widziałam różnicę - znajomi też ale od 3 miesięcy używam - kończy się i chciałabym coś innego bo wybarwił ale nie od końca. Z efektów thiospotu jestem zadowolona a ktoś używał neostarty - myślałam też nad clairolem Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: przebarwienia 07.12.07, 08:00 Aha - a ktoś używał glyco A na przebarwienia???? Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkka21 Re: przebarwienia 09.12.07, 13:20 Stosuje wlasnie glyco a.moim zamierzeniem jest pozbycie sie wglebien po pryszczach i jak na razie widze, ze zniknely mi przebarwieni, ktore mialam nad gorna warga.Skora sie zluszcza, trzeba nakladac cienka warstwe, bo ten krem ma bardzo silne dzialanie i jak sie grubo posmarujesz to na drugi dzien skora jest zaczerwieniona i bardziej schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
legola Re: przebarwienia 07.12.07, 11:07 Swego czasu stosowałam żel depigmentacyjny NeoStrata - nie miałam silnych przebarwień do "wymazania", ale efekt był zadowalający. Pozdrawiam, Legola Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: przebarwienia 07.12.07, 11:33 ja chciałam kupić ten rozjaśniający HQ - niestety nigdzie nie można go dostać ani w lekolandii ani w aptece centrum ani na bio-med Odpowiedz Link Zgłoś