Dodaj do ulubionych

DOBRY PODKŁAD!!!

IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 18:15
szukam dobrego podkladu w przystepnej cenie, moze ktos z Was mi cos poleci
dzieki, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 18:28
      ale co wg ciebie oznacza dobry podkład? kryjący? rozświetlający, transparentny,
      trwały, matujący...??
      i dla jekiej cery?
      • Gość: danka23 Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 18:40
        chodzi mi o cos trwalego na moj wlasny slub, cera normalna, ciagle sie
        zastanawiam i nie moge sie zdecydowac a slub juz 12 lipca
        pozdrawiam
        • Gość: justy Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 18:50
          może colorstay revlon
          • Gość: danka23 Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 19:01
            dzieki wielkie moze sprobuje
            pozdrawiam
        • mmajja Re: DOBRY PODKŁAD!!! 26.06.03, 11:55
          Gość portalu: danka23 napisał(a):

> chodzi mi o cos trwalego na moj wlasny slub, cera
          normalna, ciagle sie
          > zastanawiam i nie moge sie zdecydowac a slub juz 12 lipca
          > pozdrawiam

Tez Ci polecam colorstay Revlonu, ale jesli nie jestes
          zdecydowana, to zastanow sie nad tym slubem....;)
          • Gość: kiwi Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.kprm.gov.pl 26.06.03, 14:26
            Osobiście nie polecam Colorstay, ponieważ:
            1. Nie jest przeznaczony dla osób o cerze normalnej, lecz z "problemami"
            2. Mocno kryje i szczerze mówiąc, tworzy na twarzy tapetę-maskę
            3. Nie nadaje się z ww.wzgledów na ślub.
            Makijaż ślubny jest bardzo specyficzny - musi być delikatny, ale jednocześnie
            wyrazisty. Wytapetowana twarz-maska w kamerze i na zdjęciach wygląda jak twarz
            Chrystusa cierpiącego :( Straszne. Natomiast podkład na ślub powinien być
            ultralekki, lekko kryjący. Nie powinien byc rozświetlający - w ubiegłym
            miesiącu byłam na ślubie kuzynki, dziewczyny ślicznej o pięknej cerze, która
            wysmarowała się podkładem rozświetlającym i wyglądała po prostu jak latrania
            morska :( Na "żywo" jeszcze uszło, ale zdjęcia i film Magda chciała po prostu
            zniszczyć! Flesze są bezlitosne, pamiętaj o tym.
            Jeśli masz normalną cerę, bez problemów, to może wystarczy lekkie
            przypudrowanie pudrem sypkim, ewentualnie jakieśnpoprawki w czasie przyjęcia
            pudrem w kamieniu? Podkład jest dla osób, które po prostu mają coś do ukrycia
            na buzi. A ślub to nie jest jakiś specjalny powód do używania podkładu, jeszcze
            tak maskotwórczego jak Colorstay.
            Życzę wiele szczęścia na nowej drodze życia :))))
            • renia30 Re: DOBRY PODKŁAD!!! 26.06.03, 14:40
              Hej,
              nie moge się zgodzić z powyższą opinią dot. colorstay. Używam go od dawna i nie
              zauwazyłam żadnej tapety. Zdarzają się nawet sytuacje kiedy musze zastosować 2
              warstwy np. na naczynko na policzku, ponieważ jedna nie daje rady go pokryć.
              Colorstay jest bardzo dobry i trwały, moim zdaniem na ślub jest idealny i nie
              wymaga pudru.

Życzę wszystkiego najlepszego !
              ..........
              renia30
              • Gość: danka23 Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 19:39
                dzieki za rady, troche mnie zdezorientowalyscie :( i tak naprawde nie wiem co
                wybrac. Nie jestem zdecydowana co do podkladu ale jesli chodzi o slub to jestem
                pewna :). dziekuje za zyczenia pozdrawiam
    • Gość: kimi Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 23:18
      a ja uważam z własnego doświadczenia że na ślub najlepiej umalować się u
      makijażystki, wtedy to profesjonalista dobiera kolory i kosmetyki. Ja miałam
      cudowną dziewczynę, która skończyła kurs makijażu. nigdy sama nie umalowałabym
      się tak pięknie, jeśli jesteś z Lublina, to mogę podać Ci namiary.
      • amanda22 Re: DOBRY PODKŁAD!!! 30.06.03, 01:36
        popieram !
        w dodatku slubu nie bierzemy codziennie, wiec chyba warto wydac troche
        pieniedzy, wszak zdiecia, filmy i pamiatki zostaja na cale zycie.
    • Gość: ursi Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 15:04
      ślub to duży wydatek ale popieram moje przedmówczynie namawiające Cię do
      odwiedzenia makijażystki. Moja córka, która w ub.r. brała ślub tak właśnie
      zrobiła. Makijażystka wcześniej umówiła się z nią na makijaż próbny. Efekt był
      świetny. Nie musisz się wówczas martwić jaki wybrać podkład, bo rzeczywiście
      zakup może okazać się nie trafiony. A ślub bierze się raz w życiu (podobno).
      Życzę szczęścia na nowej drodze życia.
    • Gość: magda Re: DOBRY PODKŁAD!!! IP: *.elartnet.pl 30.06.03, 15:15
      Forumowiczki maja racje. Slub to tak wazny moment w zyciu ze warto wydac na
      wizazystke. Nie mozna mowic np ze mnie na to nie stac bo zawsze mozna
      oszczedzic na mniej widzocznej "rzeczy". Musisz to sobie uswiadomic ze wszyscy
      beda w tym dniu patrzec wlasnie na Ciebie, wiec makijaz musi byc wykonany
      profesjonalnie, zeby nie bylo jakis niedorobek.
      Makijaz wykonany przez wizazystke bedzie trwaly, idealnie dobrany, bedzie sie
      takze dobrze sprawowal przed obiektywem aparatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka