Gość: Marion IP: *.euv 28.06.03, 22:47 Cyz ktoras z was uzywala, bądz uzywa tego preparatu? Czy mialyscie jakies skutki uboczne? Prosye o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat_ja1 Re: Tri Minulet 30.06.03, 14:14 Ja używałam, ale przerzuciłam się na Minulet zwykły. Nie żebym miała jakieś szczególne dolegliwości, ale miałam wrażenie, że trochę zatrzymuje mi się woda; ((( Dla mnie lepszy jest minulet, nawet jeżeli różnicę dostrzega tylko moja psychika;))(po tri-minulecie pozostało mi jeszcze jedno opakowanie, chętnie Ci odstąpię, oczywiście za mniejszą kwotę gdybyś się zdecydowała). Ja uważam że kwestia dobrania pigułek jest kwestią bardzo osobniczą, co dla jednej jest dobre dla drugiej nie bardzo. Ja np. nie mogę brać bardzo polecanego Marvelonu ani Mercilonu;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tri Minulet IP: *.euv 30.06.03, 14:25 Dziekuje ci bardzo za odpowiedz! To moje pierwsze opakowanie tri minulet. Wiec nie wiem jak mi po nim bedzie. Ja rowniez nie bardzo bylam zadowolona z dzialania Mrcilonu, chociaz moje kolezanki bardzo go sobie chwala. Zastanawiam sie czy tabletki 3-skladnikowe nie sa za "mocne" dla 23 letniej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Tri Minulet 01.07.03, 16:28 Generalnie 3 składnikowe najbardziej polecane są po 25 roku życia, ale moje koleżanki mając 22-23 lata stosowały np. Tri-quilar i bardzo sobie chwaliły. Odpowiedz Link Zgłoś