mantha 30.06.03, 12:19 Mam ochote wybrac sie do fryzjera w tym salonie, czy ktos byl i moglby podzielic sie radami?? z gory dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Salon Dermika spa-fryzjer IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 08:58 ja wprawdzie nie byłam jeszcze w tym salonie ale zapisałam się do kosmetyczki za 3 tygodnie. Też jestem ciekawa jake wrażenia mają klientki, nie mogę jednak nic znaleźć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa1 Re: Salon Dermika spa-fryzjer IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 09:23 Gość portalu: Anka napisał(a): > ja wprawdzie nie byłam jeszcze w tym salonie ale zapisałam się do kosmetyczki > za 3 tygodnie. Też jestem ciekawa jake wrażenia mają klientki, nie mogę jednak > nic znaleźć na forum. anka chocmy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka Re: Salon Dermika spa-fryzjer IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 09:24 Gość portalu: kaa1 napisał(a): > Gość portalu: Anka napisał(a): > > > ja wprawdzie nie byłam jeszcze w tym salonie ale zapisałam się do > kosmetyczki > > za 3 tygodnie. Też jestem ciekawa jake wrażenia mają klientki, nie mogę > jednak > > nic znaleźć na forum. > > anka chocmy razem :) chodźmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś