0lunia 25.08.07, 13:51 Jaki kupić podkład do twarzy? Nie chcę płacić za niego zbyt wiele... Mam cerę skłonną do trądziku, chcę dobrze zatuszować niedoskonałości. I od razu: jaki korektor, puder. Podzielcie się doświadczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: podkład 25.08.07, 13:54 Revlon Color Stay - Stay Natural - w jego przypadku korektor i puder jest już zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: podkład 25.08.07, 13:58 szczerze polecam podklad Lirene city matt.doskonale kryje i matuje,ma przyjemny zapach,wygodny i praktyczny aplikator i naprawde starcza na dlugo;)kosztuje ok 17 zl,a jak wyczaisz promocje w rossmannie to nawet 14 zl;) pozdro!~:) Odpowiedz Link Zgłoś
huczek_beauty Re: podkład 26.08.07, 19:29 Szczerze polecam podkłady La Roche-Posay.Co prawda tanie nie są, ale mam gwarancję że nie zniszczą mi cery i bardzo dobrze korygują wszelkie niedoskonalości. Kupuje się je tylko w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
m-aya Re: podkład 27.08.07, 14:51 jesli chodzi o korektor? dla mnie nie ma nic lepszego niz DERMACOL - podklad maskujacy, sama kupiłam po przeczytaniu mnóstwa pozytywnych komentarzy, kosztuje ok 13zł a starcza hehe, chyba przebije swoja długa ( mój 2012)datę wazności ;-) jest baaaardzo wydajny... co do tradziku, to przeczytałam tutaj gdzies na forum, o "cudownych" włąsciwosciach zwyczajnego PUDRU PROPOLISOWEGO (pszczelego), dostepny w kazdej aptece po ok 8-10zł, nie wierzyłam, ale kupilam ;- ) posypuje tym twarz 2-3 razy dziennie i o dziwo jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) polecam, wszeslkie zaskórniki, syfy, pryszcze znika w mig ;) i to takie które siedziały na mojej twarzy przez jakies 2miesiące juz prawie nie ma po nich sladu :) Odpowiedz Link Zgłoś