Dodaj do ulubionych

JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :(

IP: *.tele2.pl 04.07.03, 14:42

Zastanawiam się, czy znalazł już ktoś coś niesamowitego, co wzmocnilo
maksymalnie pazurki. Mam wrazenie , ze probowalam juz wszystkiego i nic :(
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 14:49
      spróbuj Scientifique MAVALI
      Gwarantuje, ze pomoze!
      100% gwarancji!

www.mavala.com
      • Gość: Baby Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.ey.com.pl / 10.106.67.* 04.07.03, 14:57
        A gdzie to cudo mozna dostać?
        Bardzo kosztowny to zakup będzie???
    • katija1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 15:09
      w sieci INA CENTER w Warszawie. koszt ponad 50 zł. poszukaj w wyszukiwarce.
      troche juz o tej Mavali było
      k1
      • kasiek_1 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 04.07.03, 16:04
        Jestem chyba jedyną osobą, której nie pomogła Mavala. Przez pierwsze 2-3
        tygodnie było trochę lepiej ale później nic. Znów ten opłakany stan. Dodam, że
        stosuję ją zgodnie z zaleceniami... i nic...
      • Gość: perelka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 11.07.03, 10:21
        dzieki za rady :)
        Jestem zainteresowana tym kosmetykiem Movalii, ale gdzie ja mozna dostac, czy
        moge prosic o jakies szczegóły :)
        Pozdrawiam
    • Gość: Kate Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.03, 20:24
      Mi ostatnio bardzo odpowiadaja i pomagaja lakiery Lovely z Rossmana, kosztuja
      jakies 3,50 (np. odżywka z wapniem) więc może warto zaryzykować? Moja mama też
      jest zadowolona...
      • Gość: magda.no Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: 212.182.122.* 04.07.03, 22:37
        Ja tez mam Lovely i jestem raczej zadowolona! Juz zuzylam pol buteleczki.
        Efekty sa, za ta cene warto sprobowac.
    • Gość: moboj Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: 62.233.250.* 05.07.03, 00:09
      witam. moja mama używa odżywki z kaktusa Avonu i jest bardzo z niej zadowolona.
      miała naprawdę łamliwe paznokcie - teraz są takie twarde, wzmocnione.
      pozdrawiam.
      • Gość: kaska Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.res.pl / 10.2.6.* / *.res.pl 05.07.03, 15:00
        Ja też miałam ten problem.Tydzień temu kupiłam sobie tabletki ze skrzypu
        polnego i efekty są rewelacyjne.
    • Gość: a Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.47.* 06.07.03, 10:46
      A mnie wzmocnilo paznokcie nic innego tylko olejek rycynowy.Trzeba smarowac nim
      paznokcie.Efekty po okolo 10 dniach.
    • Gość: fala Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 11:31
      - Podgrzej oliwę,dodaj parę kropli soku z cytryny.Smaruj tym paznokcie.

- Kup witaminę a+e, przekłuj albo rozetnij kapsułkę i smaruj zawartością /to
      jest olejek/ paznokcie tak czesto jak tylko możesz.

- Detergenty bardzo niszczą paznokcie,więc zmywaj,szoruj w rękawicach.

Pozdrawiam
    • annika_vik Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 11.07.03, 10:58
      Ja zdecydowanie polecam utwardzacz Bell - 6.50.

Nic ni tak nie pomogło!
    • Gość: pererlka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 16.07.03, 10:14
      Wielkie dzieki za pomoc, na pewno cos wybiore dla siebie z tych propozycji :)
      Pozdrawiam
    • Gość: perelka76 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( IP: *.tele2.pl 17.07.03, 12:43
      A co powiecie na temat firmy Hansen?
      • helen27 Re: JESZCZE RAZ PROBLEM PAZNOKCI :( 17.07.03, 22:44
        Witam serdecznie.

Z zawodu i zamilowania jestem stylistka paznokci wyprobowalam juz kupe
        preparatow na sobie i klientkach.Co moge napisac o Sally moja opinia jest taka
        orginalne preparaty z USA super polecam lecz robione na Europe do bani straszna
        roznica niestety mialam orginalne i te kupione w Polsce jakosc kiepska a cena z
        kosmosu,klientki tez to mowia czasem cos im zalatwie orginalnego i lakierki
        trzymaja sie az do nastepnego manicure.
        Mam kilka sprawdzonych profesjonalnych odzywek do paznokciz USA goroco polecam
        moim zdaniem najlepsza na rynku z wyciagiem z Miry wszystkie moje babeczki
        wychodowaly na niej dlugie piekne paznokcie cena smieszna a efekt gwarantowany.
        Kilka dni temu wystawilam moim zdaniem najlepsza na Allegro moge podac link
        poczytajcie sobie moze sie skusicie.
        www.allegro.pl/show_item.php?item=14696576

Jesli ktoras z was bedzie zainteresowana kupnem a mieszka w Warszawie jest
        mozliwosc zakupienia jej u mnie w salonie osobiscie bez oplaty za przeslanie
        piszcie na maila.

Jesli macie jakies problemy paznokciowe to chetnie doradze piszcie.

Pzdrawiam
        Helenka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka