malange 01.09.07, 18:40 Używałyscie kosmetyków tej firmy? Możecie coś polecić? Dostałam reklamy i próbki i nachętniej kupiłabym połowe :DDD Poradźcie coś zanim zbankrutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelek4 Re: Nuxe 01.09.07, 18:52 Problem w tym,że ja też chętnie zakupłabym wszystkie / no prawie wszystkie/ produkty tej firmy! Ja kuiłam juz i polecam: - sucha oliwkę z drobinkami /ale raczej na lato..teraz juz. nie bardzo/, - pielegnację koloryzującą /ja miałam do ciemnej karnacji/- teint ultra prodigieux../ale taz najlepsza jest na lato/, - maseczka nawilżająco- odświeżająca i maseczka oczyzczajaca /obie sa świetnie/, Teraz zamierzam kupić Phytochoc /powinnas mieć to w zestawie z próbkami/. To będzie moj taki "awaryjny" krem..jak zdarzy mi sie spać mniej niż mje obowiązkowe 8 godzin:) - Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Nuxe 01.09.07, 18:57 Zamiezrałam kupić Creme Etincelante /roswietlająca pielęgnacja złuszczajaca/, ale zdecydowałam sie na GLYCO-A więc narazie się wstrzymama. Ale zapach tego kremu jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś