pasik 08.05.12, 13:26 Urzekł mnie zapach..o teraz wybór zwykły suchy olejek czy z drobinkami złota( fajna wersja na lato) A może jeszcze inne produkty Nuxe .Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ywonkaa Re: Suche olejki Nuxe Huile Prodigieuse 08.05.12, 14:16 Ja zawsze zagladam na wizaz.pl na kosmetyk wszech czasów wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12255 Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Suche olejki Nuxe Huile Prodigieuse 08.05.12, 14:18 a ten zwyczaj to mam od kilku dobrych lat..skarbnica wiedzy.Myślałam że może ktoś tutaj się smaruje tym wynalazkiem. Opinie pochlebne..niedługo dzień matki Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: Suche olejki Nuxe Huile Prodigieuse 08.05.12, 14:24 miałam ten bez drobinek. Dla mnie był sredni, za tłusty, plamił ubrania, jedyny plus to fajnie pachniał. Zużyłam może z 1/4 flakonika. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Suche olejki Nuxe Huile Prodigieuse 08.05.12, 20:44 Nie do każdej skory - moją wysuszał - TAK dobrze napisałam wysuszał. Jak dla mnie żadna rewelacja bo plami ubrania a drobinki nie są jakoś szczególnie widoczne na skórze. Efekt jak posmarowaną oliwką skora. Za to fajnie pachnie chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Suche olejki Nuxe Huile Prodigieuse 08.05.12, 21:26 Wlasnie sie pojawily albo wkrotce sie pojawia perfumy o tym zapachu Ja uzywam sporo produktow nuxe ale olejek mialam tylko raz pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś