malange Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:37 Ale co? Thermal Fix 1, Thermal Fix 2, Thermal Fix Mat, Thermal Fix UV czy Thermal Fix pod oczy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:40 Jeszcze Vichy Aqualia Thermal, Vichy Thermal S Mat. Jejciu, ale tego dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:42 hehe:) chodziło mi o Aqualia :) bo zastanawiam się nad zakupem:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:49 Używałam tylko Thermal Fix 2 :( Wezmę sobie dzisiaj próbke w aptece tego Aqualia i potestuje z ciekawości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:52 ok i powiedz jakie wrażenia, ja tez spróbuje próbki dziś bo już mam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:56 Jak dla mnie Thermal Fix 2 był świetny. Doskonale nawilżał, super się wchłaniał, był idealny pod make-up i skóra była po nim widocznie ożywiona :) Już go nie używam bo od kiedy zrezynowałam z podkładu i używam żelu do twarzy bez mydła, skóra mi nie wysycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot do Malange 18.09.07, 10:45 zdradź, proszę, którego żelu do mycia używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: do Malange 18.09.07, 18:12 Już zdradzam :) www.nivea.pl/frameset.php?content=dpl_manager%2Fdpl_dispatcher.php%3Fquery_string%3D%26dpl_id%3D3396%26language%3Dpl%26count%3Dtrue Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ivy Re: Vichy thermal?? 25.09.07, 17:45 Mnie Aqualia kremik - zapchal. Ale mnie wszystkie prawie kremiki Vichy zapychaja (oprocz Normadermu). Tej firmy lubie tylko zele/pianke do mycia twarzy i toniki, od kremikow trzymam sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 09:55 widzę, że chodzi Ci o Aqualię, najnowszy produkt odpowiednik Fixów. Mi odpowiadał Thermal S1 i 2, Fixy mnie zapychały, więc do Aqualii podchodzę z wielkim dystansem. Próbka niestety chyba nie odpowie na pytanie zapycha czynie zapycha. Może ktoś czytał skład? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 15:30 krem wpasowuje się w obecną modę na nawilżanie alkoholem. wersja light: aqua, glycerin, cyclohexasiloxane, hydrogenated polyisobutene, alcohol denat., pentaerythrityl tetraisostearate, stearyl dimethicone, synthetic wax, glyceryl isostearate, , sodium chloride, sodium hyaluronate, cellulose acetate butyrate, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, ammonium acryloyldimethyltaurate/steareth-8 methacrylate copolymer, disodium edta, acrylates copolymer, polyphosphorylcholine glycol acrylate, polivinyl alcohol, butylene glycol, methylparaben, capryl glycol/caprylyl glycol, phenoxyethanol, parfum Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Vichy thermal?? 18.09.07, 19:04 mam probki ale jeszcze nie zdązłam potestowac:) aqualii oczywiscie :) fix Mat byl super, fix UV niezły a fix 1 i 2 nie dla mojej skóry Odpowiedz Link Zgłoś
superapteka_pl Re: Vichy thermal?? 19.09.07, 08:51 tak i co najwazniejsze to dziala! Odpowiedz Link Zgłoś