lola3mariola 20.09.07, 17:13 hce zapytać co zrobić żeby włosy były żadkie bo mam gęste włosy i mi przeszkadzaja sa nie praktyczne pomocy sos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 20.09.07, 17:17 Możesz wyrwać, ale nie polecam - możesz źle sprecyzować rwanie i będziesz miała łyse placki. Możesz zajść w ciążę, urodzić i pokarmić piersią, przy czym to ostatnie nie jest koniecznie - włosy po porodzie bardzo wypadają (niestety po jakimś czasie odrastają...) Możesz poddać się długiej operacji nie ważne czego - ważne, by narkoza trwała przynajmniej 7-8 godzin - efekt murowany (nie stracisz wszystkich włosów, ale ogromną ilość na pewno). No jest trochę możliwości, pokombinuj. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 20.09.07, 21:05 Iść do dobrego fryzjera. Ja mam bardzo gęste włosy i fryzjerka mi je przerzedza za pomocą odpowiedniego cięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_ego Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 21.09.07, 20:38 Witam, Wydaje mi się że bardzo częste mycie i uzywanie odżywek bez spłukiwania powinno znacznie osłabić Twoje włosy.Ponadto szczotkuj kilka razy dziennie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.07, 21:47 Osłabić nie osłabi, ale na pewno obtłuści :) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_ego Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 21.09.07, 22:06 To czego Ty używałaś że Ci obtłuściło? Napisz to będę omijała to z daleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 21.09.07, 22:10 Hehehe :) Nie o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 21.09.07, 22:16 A odżywki, które obtłuściły moje suche włosy to: - różowa Elseve - Fructis Oil Repair Odpowiedz Link Zgłoś
jej_ego Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 21.09.07, 22:21 U mnie efekt mega tłuszczu dał Gliss Kur Asia Beauty intensywna odżywka hydra-oil olejek z kwiatu lotosu w spray`u....to cudo nie obciąża ale zato efekt jak po tygodniu nie mycia:):) Polecono mi go na rozdwojone końcówki...aha...włosy u nasady ok a na końcach tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 21.09.07, 22:25 A miałam ją ostatnio w ręce i już chciałam kupić! Te wszystkie Oil-cośtam to chyba dla miłośników brylantyny są, poza tym nie nawilżają tylko natłuszczją. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_ego Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 21.09.07, 22:32 Bóg miał CIę w swojej opiece:):):) Z nawilżeniem ona nie ma nic wspólnego.Owszem ułatwia rozczesywanie ,ale ten sam efekt dałby olej słonecznikowy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jej_ego Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 21.09.07, 22:16 :) mnie chodziło natomiast o to że odżywki bez spłukiwania obciążają włosy i one przez to wypadają:):) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 21.09.07, 22:19 Uuuu.... nie wiedziałam :) miałam nosa żeby ich nie używać :DDD Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 21.09.07, 20:56 Idź do fryzjera, żeby Ci dobrze obciął. Albo zrób na raz jakieś trwałe, farbowanie, susz i szczotkuj ile wlezie. Tylko nie marudź potem... Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana191 Re: włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 21.09.07, 22:19 Dobre i troche smieszne :) wiekszosc cche miec wiecej wlosow :) to wiadome :P ale zeby mniej? moze zacznij je lepiej pielegnowac, dobierz odp kosmetyki zeby je ujarzmic, a wtedy bede moga sie tylko pochwalic nim, jesli koniecznie chcesz miec ich mnie polecam degarzowanie u fryzjera :) Odpowiedz Link Zgłoś