Dodaj do ulubionych

POMNIEJSZYĆ BIUST

IP: *.chello.pl 18.07.03, 12:36
Kobitki! Czy oprócz metod operacyjnych możecie coś podpowiedzieć? Trochę
schudłam, ale biuścik nie - mam problem z zakupem biustonosza, wysiada
kręgosłup.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: 212.244.242.* 18.07.03, 13:25
      polecam biustonosz triumfa z minimaizerem
      • Gość: marchefka Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:46
        A jak dziala taki biustonosz?
      • leelou Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 21.07.03, 14:07
        Ja też, sama używam, nie ma lepszego!
        • Gość: marchefka Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 21:50
          No dobrze, ale jak on dziala? Biust sie od niego zmniejsza optycznie, czy co?
          Bo ja jakos sobie nie umiem czegos takiego wyobrazic...
          marchefka
    • emka_waw Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 18.07.03, 13:34
      A jaki masz rozmiar, jeśli możesz powiedzieć?
      • Gość: ZYTA Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.chello.pl 18.07.03, 14:32
        ZA DUŻY - DD
        • emka_waw Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 18.07.03, 15:06
          To nie od za dużego biustu boli cię kręgosłup. Ja mam F i nic mnie nie boli,
          musisz albo mieć coś z kręgosłupem, i zmniejszenie biustu nic ci nie da, albo
          masz źle dobrane staniki. Jako pierwsze radzę idź do ortopedy, niech ci
          przebada kręgosłup i całą postawę ciała. Jeśli to nie kręgosłup, to kup dobry
          stanik. Był tu taki wątek o sklepie na Grochowskiej w W-wie, linki do
          internetowych sklepów z bielizną też się pojawiały. Powatarzam: mam F, nic mnie
          boli, nie uwiera, nie ciąży. A zmniejszenie biustu nic ci nie da.
          • Gość: melmire Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 15:22
            Nieprawda, moja znajoma miala problemy z kregoslupem wlasnie z powodu za
            duzych piersi. Rada dobra, idz do ortopedy, on ci powie czy to to czy nie.
            • emka_waw Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 18.07.03, 16:08
              > Nieprawda, moja znajoma miala problemy z kregoslupem wlasnie z powodu za
              > duzych piersi. Rada dobra, idz do ortopedy, on ci powie czy to to czy nie.

Sądzę, że raczej było to tak, że miała słaby kręgosłup, i jak na jego
              możliwości ciężar piersi był za duży. Niemniej chodzi tu właśnie o słaby
              kręgosłup.
              • Gość: DO EMKA Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.torun.mm.pl 18.07.03, 19:48
                JA tez mam F,NAwet G .Ciezko kupic mi stanik.Moze cos doradzisz?Jakie firmy
                maja tak duze???????????
                • emka_waw Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 21.07.03, 11:28
                  > JA tez mam F,NAwet G .Ciezko kupic mi stanik.Moze cos doradzisz?Jakie firmy
                  > maja tak duze???????????

Triumph i Fellina.
              • Gość: melmire Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 18.07.03, 20:57
                Mozliwe, ale fak ze zaczelo jej sie dopiero po latach, jak juz byla dorosla
                kobieta i matka dzieciom. U niej zadne cwiczenia nie pomogly i miala
                zmniejszony biust. Fakt ze jest drobna kobieta, a biust F swoje ladnych pare
                kilo wazy!
                • emka_waw Re: POMNIEJSZYĆ BIUST 21.07.03, 11:32
                  > Mozliwe, ale fak ze zaczelo jej sie dopiero po latach, jak juz byla dorosla
                  > kobieta i matka dzieciom. U niej zadne cwiczenia nie pomogly i miala
                  > zmniejszony biust. Fakt ze jest drobna kobieta, a biust F swoje ladnych pare
                  > kilo wazy!

Ja znam kobietę z rozmiarem G, dwoje dzieci, dawno po trzydziestce i nic jej w
                  kręgosłupie nie nawala. Powtarzam: twoja znajoma zapewne miała za słaby
                  kręgosłup do takiego rozmiaru biustu. Sam rozmiar biustu ma tu znaczenie
                  drugorzędne, taki sam efekt mogła by dać zwykła nadwaga, wtedy też pewnie
                  siadłby jej kręgosłup.
    • Gość: Karolina Re: POMNIEJSZYĆ BIUST IP: *.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 09:03
      www.bielizna.cc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka