Dodaj do ulubionych

biust - rozmiar piersi

IP: *.pppool.de 25.07.03, 19:06
w przeciagu ostatniego roku urosly mi troche piersi
zawsze mialam jedna piers troszke wieksza od drugiej
teraz jednak gdy piersi sie powiekszyly jest to troche bardziej uciazliwe
kazda bluzka z dekoltem przesuwa sie troche w strone tej wiekszej piersi

czy mozna jakos wplynac na to aby piersi sie troche zmienszyly?
i jak pprawic ich jedrnosc - moze jakies specjalne cwiczenia?

moj biust stal sie tym samym bardziej obwisly
pod piers moge spokojnie wlozyc olowek i on niestety nie upada na podloge

co moge zrobic, zawsze mialam mniejszy biust
i lepiej mi z nim bylo...
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pppool.de 25.07.03, 22:39
      up
      • Gość: Gisia1 Re: biust - rozmiar piersi IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 21:54
        KIurczę, a ja tty o bym chciała mieć większy. Kobiety zawsze chcę coś innego
        niż mają. Zawsze coś w sobie znajdą, co jest nie tak. A tak w ogóle, to
        przepraszam, że tak się wcięłam. Pozdrawiam.
    • Gość: sopkar Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pppool.de 27.07.03, 19:10
      zawsze mialm mniejsze piersi
      a teraz co drugiej bluzki nie moge dopisac na biuscie
      po prostu taka nagla zmiana mnie troche przerazila
      i chcialabym wrocicc choc w jakims stopniu do stanu poprzedniego
      czy moze to byc spowodowane jakimis sprawami hormonalnymi
      - przez rok bralam yasmin
    • Gość: marchefka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 21:56
      Ja stosuje na biust oklady z alg. Swietnie pojedrniaja, tylko po takim zabiegu
      cala lazienka upaprana na zielono i pachne jak ksiezniczka-zaba...
      Ale efekty rewelacyjne, bylam zaskoczona wynikami...
      • Gość: sopkar Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pppool.de 28.07.03, 10:47
        napisz prosze dzie i jaki perparat z alg kupujesz?
        • Gość: sopkar Re: biust - rozmiar piersi IP: *.rz.uni / 172.21.70.* 29.07.03, 11:35
          ponawiam pytanie o preparaty uz alg?
        • Gość: marchefka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:14
          Ojej, chcialabym ci pomoc, ale chyba nie bardzo bede mogla, bo ja po prostu mam
          kolezanke-kosmetyczke i ostatnio razem poszlysmy na targi kosmetyczne, tam
          zaopatrzylysmy sie na spolke w kilogramowe opakowanie alg firmy Thalgo, a teraz
          sama sobie robie zabiegi.
          Algi byly sredniodrogie, kolezanka miala jeszcze jakas znizke, atak ze mi sie
          bardzo to placalo. Ale nie wiem, czy uda ci sie to kupic na wlasny rachunek, bo
          Thalgo sprawdza, czy sie ma ich certyfikaty ze szkolen...
          Pozdrawiam - marchefka
      • Gość: belisa Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pl 29.07.03, 10:56
        jakie algi,gdzie je kupujesz i jak sie to stosuje, odpisz jesli mozesz.
        • Gość: colette Re: biust - rozmiar piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 15:06
          no wlaśnie odpisz, jaki preparat?
          • Gość: up Re: biust - rozmiar piersi IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.03, 16:36
            up
        • Gość: m Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:14
        • Gość: marchefka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:18
          Najpierw przysznic i porzadny peeling. Potem niewiielka ilosc proszku zalewam
          goraca woda (nie wrzatek, ale ciepla). nakladam na biust, dekolt i gdzie chce
          (czasami robie sobie tez na brzuch i biodra, fajne sa na twarz). Nastepny etap
          to okrecenie tych partii ciala folia, zeby pod wplywem ciiepla
          algi "pracowaly". Pozostaje w tym stanie pewnie ze 20 minut, moze troche
          dluzej. A potem dokladnie zmyc.
          Dobrze robic to wieczortem, bo wtedy pod koldra algi , juz zmyte, dzialaja
          dalej.
          Nawet dosc przyjenmne, tylko najlepiej robic to w wannie, bo wszystko dookola
          sie brudzi od tych alg...
          pozdrawiam - marchefka
          • Gość: sopkar Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pppool.de 01.08.03, 11:10
            gdzie kupujesz algi?
            jakiej firmy specyfik? i ile koztuje?
            • Gość: marchefka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:38
              Na targach kosmetycznych kupuje algi firmy thalgo w opakowaniach 1 kg. Starcza
              na dlugo, kosztuje okolo 150 zl.
              Ale tak jak pisalam, nie mozna tego kupic tak z ulicy, bo oni sprzedaja tylko
              tym, ktorzy sa po szkoleniach z ich produktow...
              • Gość: kropeczka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.pppool.de 04.08.03, 11:19
                znasz mize jakas inna fimr ktora by sprzedawala algi w mniejszych opakowaniach i bardziej dostepnie czyli ne na targach kosmetycznych a moze w zwyklej drogeri?
                mniejsze opakowania sa bardzej praktyczne w uzytku no a przynajmniej na pierwszy raz zeby sprobowac

pozdrowionka
                kropka
                • Gość: marchefka Re: biust - rozmiar piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 10:28
                  Niestety, nie znam
                  Ale wiem, ze w gabinetach kosmetycznych mozna kupic takie pojedyncze opakowanie
                  tych alg Thalgo - to sa jakies maseczki chyba. Moze sprobujesz w ten sposob?
                  Pozdrawiam
    • b.izabela Re: biust - rozmiar piersi 04.08.03, 11:52
      Jeśli chodzi o ćwiczenia, to polecam klasyczne ściskanie rąk złożonych jak do
      pacierza na wysokości klatki piersiowej i pompki! Te ostatnie naprawdę
      działają! Jeśli nie jesteś w stanie robić klasycznych, możesz oprzeć się na
      kolanach. Ja od kilku lat trenuje sztuki walki i z tego powodu pompek robię
      sporo - mój biust jest śliczny i jędrny !!!!!
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka