Dodaj do ulubionych

gleboka depilacja bikini

25.07.03, 20:41
czy wiecie, gdzie w Warszawie mozna cos takiego zrobic? chodzi mi o naprawde
gleboka....
Obserwuj wątek
    • Gość: wiolka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 09:36
      też chciałabym wiedzieć, nie chodzi mi tylko o W-wę, ale generalnie, czy można
      to zrobić laserem?
      • myszka77 Re: gleboka depilacja bikini 26.07.03, 10:29
        myslę, że w gażdym gabinecie kosmetycznym.
        to przecież żadna wyjątkowa usługa - po prostu kosmetyczka nakłada wosk na
        większą powierzchnię skóry.
        może co najwyżej kosztować troszkę więcej.
        • Gość: wiolka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 10:36
          dzięki za info, ale woskowanie odpada

myszka77 napisała:

> myslę, że w gażdym gabinecie kosmetycznym.
          > to przecież żadna wyjątkowa usługa - po prostu kosmetyczka nakłada wosk na
          > większą powierzchnię skóry.
          > może co najwyżej kosztować troszkę więcej.
    • Gość: Aga Re: gleboka depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 10:55
      W ostatnim magazynie "Twój styl" i "Look" możecie poczytać o głębokiej
      depilacji.
      • goossia Re: gleboka depilacja bikini 26.07.03, 12:16
        zeby nie bylo nieporozumien, bikini zrobilam sobie laserem jakies trzy lata
        temu, ale w normalnym ,,zakresie'', a teraz chce przesunac sobie granice
        wloskow. wszystkie kosmetyczki, do ktorych chodze, robia to do brzegow majtek,
        i ani kroku dalej.... slyszalam, ze taki gabinet z mila kosmetyczka jest gdzies
        na sluzewcu, ale nie moge odnalezc tego watku.
        • Gość: Anka Re: gleboka depilacja bikini IP: *.pekao.com.pl 27.08.03, 14:01
          Ostatnio czytalam w jakims pisemku, ze mozna to zrobic w niemal kazdym
          zakladzie kosmetycznym (lacznie z roznymi wzorkami) - woskiem

Mozesz cos wiecej napisac o tej depilacji laserem? w ktorym zakladzie (w w-
          wie?)? jakie wrazenia? jakie ceny?
          Dzieki z gory

goossia napisała:

> zeby nie bylo nieporozumien, bikini zrobilam sobie laserem jakies trzy lata
          > temu, ale w normalnym ,,zakresie'', a teraz chce przesunac sobie granice
          > wloskow. wszystkie kosmetyczki, do ktorych chodze, robia to do brzegow
          majtek,
          > i ani kroku dalej.... slyszalam, ze taki gabinet z mila kosmetyczka jest
          gdzies
          >
          > na sluzewcu, ale nie moge odnalezc tego watku.
    • elf76 Re: gleboka depilacja bikini 27.08.03, 17:31
      depilacja niewątpliwie boli.penseta udało mi sie wyrwać 2 włoski.czy wiecie
      może gdzie można poddać sie tym torturom w okolicach katowic?? oczywiście nie
      zależy mi na torturze lecz na fachowośći. w miare tanio i bez bólu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka