Gość: Ola IP: *.multicon.pl / 192.168.2.* 28.07.03, 14:33 Znacie jakiś dobry salon fryzjerski w gd.? Taki gdzie fryzjer doradzi, podzieli się "wizją" itd? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziunia Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 18:49 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.direcpceu.com 29.07.03, 09:06 A może ktoś dobry w Gdyni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 10:13 A co sądzicie o Dalii 2 na Kartuskiej i panu Darku Truszczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: frzyjer w Gdańsku 29.07.03, 10:45 Tylko nie Dalia 2!!!! Odradzam!! Wielokrotnie się przejechałam, co prawda było to dawno, ale i tak odradzam! Dlaczego: 1. fryzjerzy mają zwyczaj robienia dziewczyn "na starą babę" z hełmem na głowie 2. wg nich bez trwałej żadna fryzura się nie trzyma 3. drogo i bardzo nieprzyjemnie Dwa razy dałam się tam zrobić w bambuko, w ten sam sposób. Dwa razy ścinałam włosy prawie do skóry. Tragedia! Polecam: Wellaton na Partyzantów w Gd - Wrzeszczu (koło centrum handlowego BIS, w łączniku), faktycznie mają wizję i potrafią siedzieć z toba i 2 godziny, żeby sprawę przedyskutować. Kiedyś ścinałam tam włosy z półdługich na zapałkę. Fryzjerka trzykrotnie upewniała się, ze jestem zdecydowana, a następnie ścinała mi włosy "po trochu" coraz krócej, żebym ewentualnie mogła się wycofać. Było tam świetnie, ale już się zepsuło - nie chodzę tam teraz. Obecnie trzeba trafić do "starszej obsady" (wiekowo), a polecam szczególnie Panią Jolę, zdaje się Osmańską. Miła osoba, świetny fachowiec, umie doradzić. W Gdyni polecam jeszcze salon Dorota w Klifie - mają też salon w Alfie w Gdańsku, ale tam nie byłam. Tną bardzo modnie, ale też bardzo precyzyjnie. Włosy - nawet moje - układają sie super. Wizyta, nawet z samym cięciem, trwa długo, tną oddzielnie każdy włosek! ODRADZAM!!!! Gabriela w Gdyni. Odradzam zresztą te salony gdziekolwiek. Niedouczone głupawe panienki, zrobili mi 2 razy krzywdę - raz pani, która ścinała mi włosy, tak sie zapamiętala, że WYCIĘŁA mi włosy z jednej strony głowy. Rezultat: z jednej strony miałam ... rzadsze owłosienie! Po drugie (w Warszawie) spalili mi włosy przy rozjaśnianiu, tak, że musiałam je ściąć - na zapałkę. Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów, Annika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.multicon.pl / 192.168.2.* 29.07.03, 13:19 Dziękuję Ci bardzo! Miałam zamiar zaryzykowac Gabriela- ale teraz wolę nie ;) Jeszcze raz -dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.direcpceu.com 29.07.03, 14:25 Co do Gabriela - zgadzam się - już mnie tam nie zobaczą A co myślicie o Witawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jena Re: frzyjer w Gdańsku IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 29.07.03, 15:40 Salon fryzjerski w okolicach Kartuzkiej- nie pamietam nazwy ani adresu, ale Kasia bardzo fajnie obcina. tel 3063881 Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: frzyjer w Gdańsku 29.07.03, 20:25 Dalie odradzam, kiedyś może byli i lepsi ale teraz... w Gabrielu nie byłam ale słyszałam żłe opinie od kolezanek. Ja generalnie często gchadzam do fryzjera, czasem do osiedlowego salonu, generalnie nie mam jakis bardzo złych wpomnień... Kiedyś najczęsciej biegałam do Welli we wrzeszczu i do Atelier również we wrzeszczu, i też ok, choć w atelier ceny trochę niezachęcające. Dorota w Klifie - no nie wiem, trochę mieszane uczucia... Od dość dawna chodzę do najbliższego dla mnie salonu który miesci się w Batorym, kiedyś strzygłam się i farbowałam u facetów, ostatnio weszłam po szampon i pomyślałam a obetnę włoski, trafiłam do jednej babeczki i jestem bardzo zadowolona z fryzury. dość często u nich ląduję bo wszystko idzie szybko i dobrze, nikt mi nic nie schrzanił, ceny są ok. Moja znajoma jeździ zawsze na kolor i ścięcie do salonu w Geancie w Osowej, ma zawsze super fryzurę ale zdaje się że płaci jakies straszne pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś