floridastory 09.12.07, 19:01 Jakie firmy oferuja cos takiego ? Widzialam dzis w jakims programie, puder prawie bialy, przezroczysty i mnie zaciekawilo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Puder przezroczysty 09.12.07, 19:46 czyli puder transparentny; jest w ofercie większości firm Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Puder przezroczysty 09.12.07, 19:54 Czy to nie był przypadkiem Salon Piękności ? :-) też dzisiaj oglądałam. Ten sypki przezroczysty puder który prezentowała Orłowska to był puder Kanebo. Z mojej strony mogę ci polecić sypki puder Chanel nr 20, można używać cały rok, zarówno na bladą jak i opalona skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7812 Re: Puder przezroczysty 09.12.07, 20:58 jak działa taki puder? jaki polecacie z niższej półki? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Puder przezroczysty 09.12.07, 20:59 działa tak że matuje ale nie koloryzuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
floridastory Re: Puder przezroczysty 10.12.07, 18:28 Salon pieknosci, zgadza sie :)) Kanebo.... Gdzies mi dzwoni, ale nie wiem gdzie, co to za firma ? I Jak cenowo wyglada ten puder a jak Chanel ? Maja te pudry jakies numery, czy jeden jak leci ? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Puder przezroczysty 11.12.07, 22:49 Kanebo to bardzo dobra japońska firma, oferują puder sypki w jednym odcieniu- transparentnym- bez numeru. Cena wysoka 185 zł za 25 gr. Chanel ma 4 odcienie w tym jeden transparentny nr 20, kosztuje ok. 175 zł za 30 gr, ale jest bardzo wydajny, w ciągu roku zużyłam połowę przy codziennym makijażu, zatem pudełko starczy spokojnie na 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś