IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 15:02
Mam pytanie na temat soczewek miesięcznych ale non-stop do noszenia, jaks się
sprawują. Czy jest z nimi problem podczas kąpieli czy zmywania makijażu?
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: soczewki IP: *.crowley.pl 06.08.03, 15:05
      Jestem bardzo zadowolona. Podczas makijażu i kąpieli - bez problemu (jak każde
      soczewki, które miałam :D).
      • Gość: girl Re: soczewki IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 17:56
        te soczewki naparwdę przez miesiąc się nie zdejmuje??? ja mam takie co trzeba
        zdjemować, czasami bola mnie oczy i je czuję. napiszcie cos wiecej o tamtych!!!
        • balkan Re: soczewki 07.08.03, 07:44
          Ja własnie wczoraj założyłam i jestem po pierwszej nocy........ w kąpieli mi
          nie przeszkodziły, rano tez nie miałam problemów, ale co to za komfort -
          widzieć od razu, która godzina, bez wpatrywania się w budzik....
    • Gość: aganiok13 Re: soczewki IP: *.polkomtel.com.pl 08.08.03, 09:16
      Zero problemów, polecam :)
      • Gość: Miła Re: soczewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:11
        A czy te soczewki które nosi się non-stop nie wypadają ani się nie przesuwają
        po oku??
        • Gość: alternativa Re: soczewki IP: *.ynet.pl 10.08.03, 18:44
          ja nosilam focusy day&night przez miesiac i nie bylam z nich zadowolona. tzn
          oczywiscie to jest piekne obudzic sie i wszystko widziec wyraznie, niesamowite
          uczucie... u mnie problem polegal na tym, ze ja mam krzywizne oka 8.9 wiec to
          jest duzo, a te soczewki sa tylko w jednym rozmiarze 8.5, wiec komfort nie byl
          zbyt wspanialy...
          • Gość: miła Re: do Alternativa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 19:15
            A jak bada się tą krzywiznę oka??
          • Gość: kohol Re: soczewki IP: *.crowley.pl 11.08.03, 10:13
            Wiesz, to musiało być chyba wcześniej, może nie mieli pełnej oferty... Ja mam
            krzywiznę 8,6 - i dostałam takie soczewki. Moja koleżanka, która też
            skorzystała z promocji tych soczewek - dostała 8,4. Soczewki o takiej
            krzywiźnie sprzedaje tez serwis Soczewka.pl.
            • Gość: alternativa Re: soczewki IP: *.ynet.pl 11.08.03, 16:52
              no nie wiem, jak to jest z tym rozmiarem, moze J&J produkuje wiecej
              rozmiarow....

miła, ja widzę, ze Ty soczewek nigdy nie nosiłas. gdy pojdziesz na badanie
              okulistyczne, to zmierza Ci oko i bedziesz wiedziala, jaki masz rozmiar.
              soczewka moze wypasc, jesli jest zlego rozmiaru, inaczej nie ma szans.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka