Dodaj do ulubionych

kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja

IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 13:13
jak oceniacie nowość- kosmetyki tlenowe Faberlic?, dla mnie super!
Obserwuj wątek
    • Gość: marghot Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: 62.148.83.* 08.08.03, 13:16
      Gość portalu: mila napisał(a):

> jak oceniacie nowość- kosmetyki tlenowe Faberlic?, dla mnie super!

Dlaczego takie super?
      Jakie jest dzialanie? Zapach, konsystencja etc.
    • Gość: Lenka Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: *.chello.pl 08.08.03, 13:25

Moglabys napisac o nich cos wiecej?
      Gdzie je mozna dostac(w Warszawie), jak ksztaltuja sie ceny.
      • Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 13:34
        czyżby taka słaba reklama?
        kosmetyki zupełnie nowe, patent Aquaftem- nośnik tlenu transportujący go do
        głębi skóry.
        Firma niedawno weszła na rynek w Polsce i wprowadza wciąż nowe produkty,
        aktualnie mają kosmetyki pielegnacyjne i kolorowe - jest to firma sprzedaży
        bezpośredniej, ale warunki sa niezobowiązujące, maja już kilka biur w Polsce.
        Całkiem ładna strona- www.faberlic.pl, a kosmetyki w pieknych tubeczkach.
        a co moge polecic? a jaka pielęgnacja Cie interesuje?
        • Gość: ada Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: 62.148.83.* 08.08.03, 13:45

> czyżby taka słaba reklama?
          > kosmetyki zupełnie nowe, patent Aquaftem- nośnik tlenu transportujący go do
          > głębi skóry.
          > Firma niedawno weszła na rynek w Polsce i wprowadza wciąż nowe produkty,
          > aktualnie mają kosmetyki pielegnacyjne i kolorowe - jest to firma sprzedaży
          > bezpośredniej, ale warunki sa niezobowiązujące, maja już kilka biur w Polsce.
          > Całkiem ładna strona- www.faberlic.pl, a kosmetyki w pieknych tubeczkach.
          > a co moge polecic? a jaka pielęgnacja Cie interesuje?

cera wrazliwa i to baardzo, normalna ze sklonnocia do przesuszania
          a co Ty wyprobowalas kilka serii, ze pytasz co nas interesuje?

• Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 14:11
            Gość portalu: ada napisał(a):

> Gość portalu: mila napisał(a):
            >
            > > czyżby taka słaba reklama?
            > > kosmetyki zupełnie nowe, patent Aquaftem- nośnik tlenu transportujący go d
            > o
            > > głębi skóry.
            > > Firma niedawno weszła na rynek w Polsce i wprowadza wciąż nowe produkty,
            > > aktualnie mają kosmetyki pielegnacyjne i kolorowe - jest to firma sprzedaż
            > y
            > > bezpośredniej, ale warunki sa niezobowiązujące, maja już kilka biur w Pols
            > ce.
            > > Całkiem ładna strona- www.faberlic.pl, a kosmetyki w pieknych tubeczkach.
            > > a co moge polecic? a jaka pielęgnacja Cie interesuje?
            >
            > cera wrazliwa i to baardzo, normalna ze sklonnocia do przesuszania
            > a co Ty wyprobowalas kilka serii, ze pytasz co nas interesuje?

polecam serie A- cera normalna i przesuszajaca
            mleczko A1, krem A4, piling A5

gdybym nie używała, to bym nie chwaliła, ceny bardzo przystępne, średnio 20 zł

Firma ma placówke na Chopina 5a w Warszawie, można wszystko obejrzeć.

>
            • Gość: ada Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: 62.148.83.* 08.08.03, 14:18
              > polecam serie A- cera normalna i przesuszajaca
              > mleczko A1, krem A4, piling A5
              >
              > gdybym nie używała, to bym nie chwaliła, ceny bardzo przystępne, średnio 20 zł
              >
              >
              > Firma ma placówke na Chopina 5a w Warszawie, można wszystko obejrzeć.
              >
              >
              Byalm na ich stronce i ceny nie sa powalajace, 20zl owszem, ale za 40ml zelu do
              mycia buzki, to chyba dosc duzo.
              Wole Vichy
              > >
    • Gość: lola Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: korbank:* / 10.0.0.* 08.08.03, 13:46

Rozumiem, ze to SPAM
    • miinia Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja 08.08.03, 14:00
      hmmm troche przesadzasz z ta rewelacja. moja mama niestety nie toleruje tych
      kosmetykow, mimo ze nie ma wrazliwej skory i zaden krem jej nie uczulil (te
      byly pierwsze)

mi odpowiada mleczko do cery mieszanej oraz peeling z papai. kosmetyki do cery
      tradzikowej kiepskie. ogolnie uwazam, ze wiekszosc kosmetykow tej firmy jest
      dosc droga biorac pod uwage ich jakosc i pojemnosc.
      • Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 14:15
        nie zanam kosmetyków, które by nikogo nie uczuliły....

ale jak któś chce spróbować, to znajdzie coś dla siebie. Oczywiście można też
        troche dorobic;)
        • Gość: marghot Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: 62.148.83.* 08.08.03, 14:19

> nie zanam kosmetyków, które by nikogo nie uczuliły....
          >
          > ale jak któś chce spróbować, to znajdzie coś dla siebie. Oczywiście można też
          > troche dorobic;)

wyglada mi to na dosc nieudolnie zawoalowana reklame. Dlaczego nie napisac
          wprost?
          • Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 14:25
            czy nigdy nie reklamujesz produktu z którego jesteś zadowolona?

Może niech spróbuje ich wieksza liczba kobiet i wtedy wymienimy opinie.

Ktoś pisał o Vichy- mnie właśnie uczuliło...
            • Gość: foczka Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: *.acn.pl 08.08.03, 14:34
              ale zauwasz mila, ze dziewczyny, ktore sa zadowolone opisuja kosmetyki w sposob
              wyczerpujacy. mowia czego uzywaly, ty raczylas ogolnie okreslic cala serie
              jako 'super'! wierzyc mi sie nie chce, ze wszystkiego wyprobowalas.
              'jaka masz cere, co ci polecic' - dla mnie to owidentna kryptoreklama:/ nie
              lepiej napisac wprost? bo tak pozostaje tylko niesmak!
              • Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 15:03
                zadawalając wszystkich, spróbuje odpowiedziec.
                Polecam żel na dolne powieki F2, zwłaszcza zimny świetnie usuwa zmeczenie
                mleczko A1, tylko nie uzywaj 5 wacików a wlej troche na dłoń, nachyl twarz i
                rozmasuj a potem zmyj wodą, chyba że się uparłaś na waciki..., ja potem
                traktuje twarz żelem B1, ma delikatny zapach cytrusowy- ale to olejki
                eteryczne,dokladnie myje.
                A4 - nawilża, matuje, chroni przed promieniowaniem komputera,
                piling A5 jest delikatniejszy od Q6, dlatego ten polecam.
                Raz w tygodniu polecam maske gomage C6, nakładam na 15-20 min, gdy całkowicie
                wyschnie trzeba ją palcami zetrzeć- zwałkować, podobnie jak ścieranie gumka.
                Choc zalecany do cery dojrzałej - nie zaszkodzi.
                Zel antycelulitowy R2 działa, pewnie ze nie po 1 tubce, tubka jest mała 75 ml,
                ale łącząc z masarzem, mozna go duzo zmniejszyć.
                Bardzo orzezwiajacy jest SPA1.
                Przetestowałam myśle połowe kosmetyków, jasne że nie wszystkie, bo nie
                wszystko jest dla mnie. Polecam też cienie do powiek, bardzo trwałe, po całym
                dniu świetnie sie trzymaja.

Pozdrawiam
                • Gość: foczka Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: *.acn.pl 08.08.03, 15:15
                  wiesz ja nadal nie wierze, nigdy nic jeszcze nie byo tak rewelacyjne. cien sie
                  nie walkuje, cellulit znika [no nie po pierwszym razie], kremik B3, maseczka
                  C8, mleczko A2 :)
                  nawet w selektywnych kosmetykach zdarzaja sie wpadki. kogos uczula
                  superbalanced clinique, komus sie dobrze nie wchlania kompakt shiseido, komus
                  nie schodza cienie pod oczami po clarins. a tu prosze, polska seria za niecale
                  20zl kazdy kosmetyk i taka rewelacyjna!!! :D

btw chialam zauwazyc, ze nie tylko ja jedna zauwazylam, ze to zawoalowana
                  krypto reklama. cos w tym musi byc...
                  • miinia Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja 08.08.03, 15:31
                    Gość portalu: foczka napisał(a):

> wiesz ja nadal nie wierze, nigdy nic jeszcze nie byo tak rewelacyjne. cien
                    sie
                    > nie walkuje, cellulit znika [no nie po pierwszym razie], kremik B3, maseczka
                    > C8, mleczko A2 :)
                    > nawet w selektywnych kosmetykach zdarzaja sie wpadki. kogos uczula
                    > superbalanced clinique, komus sie dobrze nie wchlania kompakt shiseido, komus
                    > nie schodza cienie pod oczami po clarins. a tu prosze, polska seria za
                    niecale
                    > 20zl kazdy kosmetyk i taka rewelacyjna!!! :D

nie polska tylko rosyjska. kosmetyki sa robione we francji, ale receptury sa z
                    rosji.
                    • Gość: foczka Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: *.acn.pl 08.08.03, 15:38
                      miinia napisała:

> nie polska tylko rosyjska. kosmetyki sa robione we francji, ale receptury sa
                      z
                      > rosji.
                      >

dziekuje za sprostowanie. nie wczytalam sie zbytnio w tresc sajtu, jednak
                      zdania co do spamu nie zmienie.
                      • Gość: mila Re: kosmetyki tlenowe Faberlic- rewelacja IP: localhost:* / 10.10.9.* 08.08.03, 15:53

jasne aquaftem to patent rosyjskiego naukowca. A gdyby reszta była
                        potwierdzona, to dlaczego rosyjska receptura nie mogłaby byc świetna?

• Gość: Kasia Spam Spam Spam IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 19:39
                          Jasne ze to kryptoreklama. Te naiwne teksty i wszystko takie super. No i ta swietna orientacja co gdzie kiedy i za ile mozna kupic.

>>> gdybym nie używała, to bym nie chwaliła
                          hahhahahaahhahahahaaha

Mysl ze ktos napisal takie bzdury myslac ze ktos to lyknie poprostu powala mnie na lopatki.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka