auto_robex 16.02.08, 10:41 dostalam probke z sephory i jak narazie czuje fajna czysta skore po tym,. Zastanawiam sie nad zakupem. Czy ktoras z was moze sie na ten temat wypowiedziec, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 11:25 jestem wierna od ponad roku 3 krokom i uważam że warto. najważniejsze żebyś sobie odpowiednio dobrała wszystkie skladniki, ja na przykład używam żelu do twarzy mild, płynu nr 2 a dramatically different latem w wersji żelowej, teraz zimą lotionu, który jest trochę cięższy i pozostawia ochronną warstewkę na twarzy ;) poczytaj opinie na wizażu, sporo tam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 11:31 konsultantka dala mi probki numer 2 czyli podobno do skory mieszanej, przy okazaji zapytam ile kosztuje calosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 11:49 wszystko kupujesz osobno, ja kupuję głównie przez Strawberry bo w Seophorze wychodzi 30-40% drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 11:57 oj kusisz kusisz ta truskawką noi skusilas:) tyle ze niemam karty kredytowej tylko taka normalna Inteligo Visa, to pytanie tez zadalam w atku o truskawke ale jeszcze nie mam odpowiedzi:) moze orientujesz sie czy taka karta moze byc? aha i ile prowizji zwykle sciagaja banki za transakcje z truskawka? Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 12:26 Do płatności w internecie nadają się tylko wypukłe karty kredytowe i takie specjalne karty do transakcji internetowych wydawanych przez banki (nie wiem czy wszystkie). Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 12:46 zapytaj w inteligo o ekartę do zakupów internetowych bo zwykła debetową niewiele zdziałasz :( Odpowiedz Link Zgłoś
kropex123 Re: 3 kroki Clinique 18.02.08, 09:10 mam pytanie, na tym forum po raz pierwszy przeczytałam o zakupach na Stawberry - napiszcie mi proszę, czy tam kupujemy oryginalne kosmetyki? czy nie zdarzyły Wam się podróbki? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: 3 kroki Clinique 18.02.08, 09:23 gdyby się zdarzyły to byśmy nie kupowały. Odpowiedz Link Zgłoś
desiree11 Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 12:28 Mam nieskazitelna cere i nie uzywam tego typu kosmetykow, ale znajac firme, to produkt musi byc niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 16:08 ja kupuje mydlo w klasycznej kostce, bez opakowania (mam z pierwszego mydla) 10-12€. Tonik 100ml to ok 12€, 200 - ok.18. Lotion 50ml to 23-25€, mniejszy ok 17€. W Polsce ceny pewnie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 16:11 o kurde. to ja pozostane przy zelu myjacym(10zl), pelingu do twarzy(5zl) i domowej maseczce z miodu i gliceryny Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: 3 kroki Clinique 16.02.08, 16:49 osobiscie uwazam, ze nie masz sie czym przejmowac. jesli twoje metody ci sluza, to nie musisz sie na nic innego porywac. najwazniejsza jest systematycznosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: 3 kroki Clinique 17.02.08, 19:28 > W Polsce ceny pewnie podobne. podobne +30% niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda1lenka Re: 3 kroki Clinique 17.02.08, 19:52 Używam toniku nr 2 i polecam. Dobrze oczyszcza skórę, nie wysusza jej przy tym mimo dużej zawartości alkoholu (tylko zapach straszny, przy pierwszym użyciu piekły mnie oczy). Jest wydajny (jak to toniki), mam 400 ml od września, zużyłam połowę, czyli taka duża butla starcza na rok:) Zapłaciłam w wolnocłowym 22 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: 3 kroki Clinique 17.02.08, 19:59 tez dostałam próbki i tylko zel do mycia twarzy mi pasuje. Ale inne tansze w cale nie są od niego gorsze:) Wiec nie mam zamiru go kupować:) Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: 3 kroki Clinique 18.02.08, 15:27 jakiś czas temu też skusiłam się na 3 kroki. Kupiłam zestaw nr 3 do cery tłustej - bo taką posiadam (niestety). Początkowo byłam zachwycona rezultatami - buzia była rzeczywiście gładziutka, rozświetlona, wyglądała zdrowo. Po pomad dwóch miesiącach używania stan cery znowu się pogorszył - błyszczy się i pojawiają się niedoskonałości. Nie kupię raczej następnego zestawu, spróbuje dla odmiany kosmetyków aptecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
mascota5 Re: 3 kroki Clinique 17.02.08, 23:01 Ja nie uzywam 3 kroki, tylko mydlo(1 krok) i Dramatically Different moisturizer(3 krok) i mam ladna cere, prawie wcale zmarszczek. Mozece tez uzywac mydlo bobas z krokiem 3. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: 3 kroki Clinique 18.02.08, 22:57 niestety mydlo bobas to jest mydlo , a wspomniane kosmetyki z 3- ech krokow clinique to KOSTKA MYJACA(nie mydło) LOTION (nie tonik) lotionem tym przecieramy tylko raz w jednym miejscu omijajac oczywiscie okolice oczu poniewaz zawiera kwas salicylowy im wiekszy nr. tym wiecej. i DDML emulsja nawilzajaca Odpowiedz Link Zgłoś
mascota5 Re: 3 kroki Clinique 19.02.08, 00:00 i krok to jest mydlo, ma zawaetosci mydla. Odpowiedz Link Zgłoś