mason_i_cyklista 14.04.10, 00:14 przykro czytać ile jadu w ludziach siedzi:/ jak co, to na maila mnie łapcie dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: ja stąd znikam 14.04.10, 00:20 tylko konta nie zlikwiduj przypadkiem;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ja stąd znikam 14.04.10, 01:00 a ja Cię w tramwaju widziałam z A. :) Nie zdążyłam podejść. Znaczy że kolega Mason naprawdę sprzed kompa uciekł ;) Odpowiedz Link
berta-live Re: ja stąd znikam 14.04.10, 13:08 To może chociaż za seks jak jesteś zbyt uczciwy na łapówki? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ja stąd znikam 14.04.10, 10:33 Obraziłeś się na cyników i nihilistów ? :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja stąd znikam 14.04.10, 16:32 ja też robie sobie wolne do przyszłego tygu rozpisałem sie wiecej niz powinienem a teraz bedzie dawka niusów w duzym stęzeniu wiec zawsze bedzie korciło zeby cos dopisac co w efekcie raczej znowu przelozy sie na palenie pod polskim kotłem niz cokolwiek sensowniejszego a tu nadchodzi zbiorowy pogrzeb czyli klimaks procesu żałobnego, zatem troche skupienia nie zaszkodzi jakby były jakies problemy z forum to walcie do adminek:] Odpowiedz Link