Dodaj do ulubionych

wasz korektor nr 1

IP: *.elartnet.pl 27.08.03, 14:07
Jestem ciekawa jaki jest wasz ulubiony korektor do zakrywania cieni pod
oczami. Tak jak autorka wątku CIEMNE PODKÓWKI POD OCZYMA!!! mam je od dziecka
(obecnie mam 19 lat). Do tej pory uzywalam korektora siostry, a teraz chce
sobie kupic wlasny.
Zalezy mi na jego jakosci(zeby kryl jak najlepiej) ale tez trwalosci(zeby mi
niezlazl w polowie dnia).
Obserwuj wątek
    • Gość: Time Re: wasz korektor nr 1 IP: 192.2.1.* 27.08.03, 14:38
      ja sie przyznam, ze nie uzywam zadnego specjalnego - kiedy juz nakladam fluid
      na twarz to odrobinke rozsmarowywuje pod oczyma (choc wiem, ze chyba sie nie
      powinno tego robic). Czytalam kiedys wywiad z Renata Gabrielska, w ktorym ona
      zapytana o mankamenty swojej urody odpowiada, ze ma takie wlasnie wiecznie
      nieschodzace cienie a w jej zawodzie to jest problem. Maskuje je uzywajac
      korektora zawsze o 2 tony jasniejszego niz na pozostalej czesci twarzy.
      • Gość: zyta Re: wasz korektor nr 1 IP: *.betanet.pl 27.08.03, 17:13
        ja polecam korektor Revlona.......:) jest taki sam jak YSL ale polowe tanszy:)
      • Gość: isa Re: wasz korektor nr 1 IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 27.08.03, 18:00
        NIE polecam Manhattanu - szybko schodzi, bo jest zbyt tłusty :/
        • Gość: ewa Re: wasz korektor nr 1 IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 27.08.03, 20:42
          Dior, nie uwydatnia zmarszczek, dobrze maskuje cienie, z wygodnym aplikatorem.
          Polecam jeszcze Clarinsa (zalety te same), tyle, że trudniej go kupić.
    • Gość: pixi Re: wasz korektor nr 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 10:47
      Revlon jest świetny. Ja uzywam takiego do maskowania krostek i śladów po nich. Maskuje idealnie, nie spływa.
      • renia30 Re: wasz korektor nr 1 29.08.03, 20:12
        Tak, Revlon (ale nie w mazaku a taki z aplikatorem zakończonym gąbeczką,
        Colorstay) być very ok.
        pozdr r
    • Gość: katinka Re: wasz korektor nr 1 IP: 213.17.252.* 28.08.03, 14:35
      tez niedawno szukalam korektora... i wybralam L'Oreala, kosztuje 50 zl (w
      Sephorze), wybralam najjasniejszy odcien, jest gesty i dosc kryjacy, na wiele
      godzin, rozprowadza sie idealnie, i jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: monia76 Re: wasz korektor nr 1 IP: *.u.mcnet.pl 28.08.03, 15:01
      Gość portalu: magda napisał(a):

> Jestem ciekawa jaki jest wasz ulubiony korektor do zakrywania cieni pod
      > oczami. Tak jak autorka wątku CIEMNE PODKÓWKI POD OCZYMA!!! mam je od dziecka
      > (obecnie mam 19 lat). Do tej pory uzywalam korektora siostry, a teraz chce
      > sobie kupic wlasny.
      > Zalezy mi na jego jakosci(zeby kryl jak najlepiej) ale tez trwalosci(zeby mi
      > niezlazl w polowie dnia).

rozswietlajacy (!) panstick revlona + odrobinka fluidu na to. efekt jest
      naprawde swietny, a ten korektor (czy raczej rozswietlacz) starcza na lata cale
      • Gość: mercuria Re: wasz korektor nr 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 15:48
        Ja uzywam podkładu kryjącego Dermacol, najjaśniejszy odcień. Działa cuda na
        moje podkówki, nie zamienię go na nic innego, a starczy mi pewnie do śmierci bo
        zużycie minimalne. W ciągu dnia podkład może się lekko zebrać w załamaniach
        skóry, ale wystarczy przeciągnąć palcem i znowu jest dobrze. Nie znika z
        twarzy. Ogólnie gorąco polecam.
        • Gość: ania Re: wasz korektor nr 1 IP: 212.244.242.* 29.08.03, 09:12
          Nie rozstaje sie ze sławnym Touch Eclat YSL,ale muszę powiedzieć że coraz
          trudniej dostać nr1-dla mnie idealny,apropos Revlona-nigdy nie próbowałm a
          skoro o połowę tańszy to chyba to zrobię......
          • Gość: 5thAvenue Re: wasz korektor nr 1 IP: *.d1.club-internet.fr 29.08.03, 21:00

Tutaj mozesz sobie kupic bez problemu (jesli lubisz kupowac przez internet).
            Klikajac w cene (26€) deklarujesz chec zakupu. Potem musisz wpisac dokladne
            dane i czekac. Jesli bedziesz miala jakis problem ze zrozumieniem o co chodzi,
            chetnie pomoge.

www.marionnaud.com/html/boutique/partenaire_f2.asp?
            url=www.easycorner.com/ysl/intro.php?name=marionnaud%26rep=commun%
            26langue=fr

albo zacznij od samego http : //lettre.marionnaud.fr
            a potem przejdz stamtad do marionnaud.com

powodzenia

• Gość: 5thavenue Re: wasz korektor nr 1 IP: *.d1.club-internet.fr 29.08.03, 21:04
              sprawdzilam, link wyswietla sie blyskawicznie. Jak bedziesz miala reklame YSL,
              kliknij tam, gdzie sa kosmetyki (jakas paleta kolorowa), potem wyswietli ci sie
              touche eclat - a dalej to tak jak pisalam

sprobuj, moze bedzie nawet taniej niz kupione w Polsce
      • Gość: justy Re: wasz korektor nr 1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 10:09
        Gość portalu: monia76 napisał(a):

>
        > rozswietlajacy (!) panstick revlona

na pewno Revlon a nie max factor?
    • Gość: Gonia Re: wasz korektor nr 1 IP: *.com / 10.0.0.* 03.09.03, 09:41
      Dziewczyny, pomozcie! Pani w perfumerii powiedziala, ze w zadnym wypadku
      Colorstay pod oczy, ze strasznie wysusza itp. Pokazala mi za to inny korektor
      Revlona na te partie skory. Co Wy na to?
      • naila Re: wasz korektor nr 1 03.09.03, 12:38
        Jeśli pokazała Ci korektor Revlona Skinlights z pędzelkiem, to kupuj w
        ciemno :) To jest właśnie ta, o połowę tańsza, kopia Tuch Eclait YSL i
        kosztuje ok. 50zł. Ja mam odcień najjaśniejszy i jestem bardzo zadowolona.
        Bardzo ładnie rozświetla skórę pod oczami, wtapia się tak, że go nie widać i
        nie widać też cieni.
        Jak mi się skończy na pewno kupię następny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka