t-o-l-a 27.08.03, 14:37 Czy ktoś wie jak się to robi? Czy to jest taka zwykla henna? Mam talent i musze to wykożystać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smyk Re: Henna do tatuaży IP: mastema:* / 192.168.0.* 02.09.03, 15:22 t-o-l-a napisała: > Czy ktoś wie jak się to robi? Czy to jest taka zwykla henna? > Mam talent i musze to wykożystać up Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Henna do tatuaży 02.09.03, 17:22 nie wiem,czy w Polsce tez to mają,ale widziałam w londyńskim studiu tatuażu zestam do rysowania henna-kosztuje chyba niecale 9 funtów.jest w tym henna w postaci jakiejs masy(zmieszana z czyms),male pędzelki,szabloniki do przerysowania.kiedys moj znajomy,ktory wykonuje zwykle tatuaze, mowil ze do samodzielnego narysowania sobie na ciele henna wystarczy zmieszac henne do brwi i rzes z woda utleniona,ale tak,by wyszla nie za rzadka masa i aplikowac to na skore wykałaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Henna do tatuaży IP: *.range217-42.btcentralplus.com 03.09.03, 03:11 Dokladnie nie wiem doej pory jaka henna robi sie tatuazejednak na pewno nie robi sie henna kosmetyczna do rzes i brwi zrobilam nia kolezance odjechany tatuaz izmyl sie calkowicie zapierwszym razem.Henne sporzadzilam na pewno dobrze wiec teraz juz wiesz ze ta jest nieodpowiednia pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Henna do tatuaży IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 08:26 Tzw. tatuaże na 2 tygodnie robi się henną indyjską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Henna do tatuaży IP: mastema:* / 192.168.0.* 03.09.03, 09:01 Gość portalu: Majka napisał(a): > Tzw. tatuaże na 2 tygodnie robi się henną indyjską. A gdzie można ją dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Henna do tatuaży IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:13 Rozmawiałam w wakacje z osobą, która robiła takie tatuaże na plaży i podobno ktoś im to przywozi z zagranicy, ale skąd i za ile nie wiem. Podobno henna indyjska jest trwalsza od tej zwykłej. Ile w tym prawdy - trudno stwierdzić bo na tatuaż się nie zdecydowałam. Ale robienie takich tatuaży to super interes na lato. Odpowiedz Link Zgłoś