Dodaj do ulubionych

Wrocławianki! ---> Niskie Łąki

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 12:31
Postanowiłam wyprobowac Niskie Łąki....
i tu pytania:
1. czy targowicho jest w każdą niedzielę (chodzi mi konkretnie o ta pojutrze)
2. w jakich godzinach jest tam cos do nabycia?
3. jak tam dojechac z centrum... MPK, bo parkowac to pewnie nie ma gdzie...

dzieki, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: Wrocławianki! ---> Niskie Łąki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:18
      Targowisko jest czynne w każdą niedzielę gdzieś od 8 do 13 - 14, najlepiej
      dojechać autobusem 120 z przystanku za Galerią Dominikańską naprzeciwko
      kościoła, a żeby Ci ułatwić autobus jest raz na godzinę i odjeżdza o każdej
      H :35. Dane sprawdzone bo mieszkam na ulicy Opatowickiej czyli codziennie
      przejeżdzam tą trasą.
      pozdrawiam Vera
      • Gość: oletta Re: Wrocławianki! ---> Niskie Łąki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:12
        Vera, dzieki za info.
        Wybieram sie tam pierwszy raz i tak sie zastanawiam, co tam mozna upolowac
        (mysle o ciuchach i ew. starociach) i jakie sa z grubsza ceny, walory, stan
        ubran itp...
        Duzy tlok? Wejsciowka cos kosztuje, jak na elektronicznej? Zdarzaja sie jakies
        niebezpieczne sytuacje?
        Jestem istota raczej nietargowa wiec nie jestem zorientowana i taki natlok
        ludzi troszke mnie stresuje. Ale opinie znajomych i znalezione ponoc tam cuda
        jednak kusza... :)
        Bede wdzieczna jesli cos jeszcze skrobniesz.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Asha23 Re: Wrocławianki! ---> Niskie Łąki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:43
          Witam!Wejście kosztuje 1 zł.Co do targownia-należy jak to na każdym targowisku
          choć z własnego doświadczenia wiem że nie wszyscy ulegają.Staroci tam nie
          kuopwałam ale ciuchy i kosmetyki tak.NP błyszczyk 3DBourjois kosztuje tam
          ok.20zł,cinie ok.25zł.Pojedz i weź sobie kogoś do towarzystwa-będzie Ci
          raźniej.Miłych zakupów i wielu okazji.Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka