springflowers 28.03.08, 14:54 Szukam dobrego kremu pod oczy,dodam,ze mam 27 lat Możecie mi coś doradzić:)będę wdzięczna za kazdy post.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wk-m Re: Krem pod oczy 28.03.08, 15:25 wszystko zależy od tego jakiego kremu szukasz i jaki masz rodzaj skory? Na dzień polecam żel pod oczy marki Synesis www.synesis.pl/sklep/product_info.php/products_id/33 podaję link abyś sama mogła sobie obejrzeć i ocenić, natomiast jeżeli masz suchą skórę wokół oczu to polecam eliksir pod oczy tej że marki. Ma bardzo bogaty skład który idealnie pielęgnuje skórę (zwłaszcza jeżeli jest sucha i niedożywiona) www.synesis.pl/sklep/product_info.php/products_id/28 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
springflowers Re: Krem pod oczy 28.03.08, 15:34 dziękuję za radę na pewno skorzystam:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: Krem pod oczy 28.03.08, 16:05 to zalezy czy masz juz jakies zmarszczki. Jesli chodzi o dobry krem nawilzajacy pod oczy to polecam Aquasource Yeux Biotherm, zielone opakowanie. Kosztuje okolo 100PLN ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Krem pod oczy 28.03.08, 16:18 All About Eyes Clinique jeśli wolisz lekki krem, jeśli bardziej treściwy to wersja Rich ;) Jeśli masz już pierwsze zmarszczki to Anti Gravity, też Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulki080506 Re: Krem pod oczy 28.03.08, 19:06 mam 29 lat, a pod oczami kurze łapki, kremów z górnej półki nie próbowałam, ale mogę polecić La Roche Active C pod oczy, jestem super zadowolona, rozjaśnił cienie i zmarszczki są jakby mniej widoczne, ładnie nawilża, ma postać żelu...z tej samej serii używam kremu do twarzy, cerę mam mieszaną... Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Krem pod oczy 28.03.08, 20:01 ja polecam Jabu'she krem przeciwzmarszczkowy pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś