Dodaj do ulubionych

Tak zawzięcie pracujecie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:18
czy tylko udajecie? Bo ja nawet nie udaję :)
Obserwuj wątek
    • ka_27 Tak zawzięcie pracujemy ... 04.09.03, 08:19
      ... i wcale nie udajemy :-) I ja nawet nie udaję :-)

Do pracy rodacy! :-)
    • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:22
      Mnie się nawet udawac nie chce,miałam koszmarny sen i powinnam dzisiaj miec
      wolne :(
      • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:29
        Pojutre bedziesz mieć wolne :-)
      • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:29
        Mnie też koszmar obudził przed 6.oo :(
        Skąd się w ogóle takie rzeczy biorą i gdzie była wtedy cenzura???
        • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:31
          Takie rzeczy biora się znikąd, a cenzura ... spała smacznie :-P
          • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:33
            własnie, cenzura spała a ja się męczyłam, nie ma sprawiedliwości na tym świecie
            • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:34
              Zgadzam się! Cenzurę do pudła!
              • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:37
                i ustawowo dzień wolny dla śniących koszmary :)
                • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:42
                  Koszmary tylko i wyłącznie na zamówienie! :-)
                  Cenzura do pudła i niech tam sobei śpi! :-)
                  Resdzyt po stu latów nie pamiętam :-P
        • mawyr Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:37
          Koszmary to wynik zbyt obfitego posiłku wieczorem albo niezbyt obfitego wysiłku,
          fizycznego też ;))))
          • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:39
            Kolacji nie jem, bo mi sie szykować nie chce, a z wysiłkiem fizycznym...tu
            możesz miec rację ;)
            • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:41
              Koszmary do kosza!
              Cenzura na Cypr!
              Miły wysiłek to miły sen!
              Precz z preczem! :-)
              • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:43
                To ja chcę z cenzurą na ten Cypr
                • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:50
                  A bilet masz zaklepanyOczywiście ten sponsorowany, dla cenzury :-P
                • Gość: maryjo2 A nie wolałabys, Inko, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:50
                  w jakieś cieplejsze miejsce?
                  • mawyr Re: A nie wolałabys, Inko, 04.09.03, 08:52
                    Na przykład Ziemia Ognista ;))
                    • Gość: Inka Re: A nie wolałabys, Inko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:52
                      skąd Ci akurat Ziemia Ognista przyszła do głowy ?
                  • ka_27 A nie wolałabys, Inko, 04.09.03, 08:53
                    Np. nad Bałtyk w lipcu i sierpniu? :-)
                  • Gość: Inka Re: A nie wolałabys, Inko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:54
                    Nawet nie za tym tęsknię, bo ja generalnie nie znoszę lata, ale żeby była woda
                    i żeby można było sobie poleniuchować i nowi ludzie dookoła...rozmarzyłam
                    się :) I moge nawet na tym sponsorowanym bilecie jechac ;)
                    • ka_27 A nie wolałabys, Inko, 04.09.03, 08:55
                      Marzenia to marzenia, a realizacja czeka :-)
                      Gdzie ja widziałem te sponsorowane bilety ... ? :-P
                    • Gość: maryjo2 Sponsoring? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:59
                      Nie wierzę jakoś w bezinteresowny sponsoring. Za tym musi się coś kryć, nie da
                      rady.
                      • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:00
                        Każdy sponsoring musi dać wymierne efekty. Dla sponsora :-P
                        W tym przypadku, żeby się cenzura nie czepiała sponsora :-)
                        • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:03
                          Sponsoring takie miłe słowo, a tak sie go ludzie czepiają ;)
                          • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:07
                            Czepiają się ci ludzie, którzy nie byli sponsorowani :-P
                            • Gość: maryjo2 Re: Sponsoring? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:13
                              Bo Ci, którzy byli wolą siedzieć cicho?
                              • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:14
                                Cichosza, cichosza ... :-P
                                Nie wolno zdradzać źródeł przyjemności :-)))
                                • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:40
                                  i zapadła cisza...;)
                                  • Gość: maryjo2 Re: Sponsoring? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:47
                                    Wymowna ta cisza!
                                    • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:48
                                      Tylko my dwoje na placu boju...;)
                                      • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:49
                                        To Krzyk Ciszy :-))))
                                        • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 09:53
                                          Milczenie Owiec ?? ;)))
                                          • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:59
                                            Milczenie jest złotem? :-P
                                        • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:57
                                          Nie, to ja krzyczałam, że chcę nad morze, albo gdziekolwiek, byle nie tu !
                                          • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 09:58
                                            Ty nie krzycz, Ty po prostu tam jedź :-)
                                            • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:01
                                              Ha, łatwo powiedziec, biletu nie mam :(
                                              • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 10:13
                                                Ha! Łatwo to zrobić! Bilet sponsorowany zdobyć :-)
                                                • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:15
                                                  to jak widze gadam z ekspertem;)jakies rady może...?:)
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 10:27
                                                    Nie da rady, nie jestem ekspertem :-)
                                                  • mawyr Re: Sponsoring? 04.09.03, 10:28
                                                    musisz udowodnić sponsorowi, że mu sie to bardziej opłaci :))
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 10:34
                                                    Nie podpowiadaj! :-P
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:36
                                                    No i teraz już wiem czemu w poniższej części dyskusji zapytany o własne
                                                    sumienie taktownie przemilczałes ;)
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 10:39
                                                    Sumienie mu nie pozwoliło zrobić inaczej :-))))
                                                  • mawyr Re: Sponsoring? 04.09.03, 10:43
                                                    A czy Ty kiedykolwiek nie zgadzałaś sie z własnym sumieniem ;))
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 11:13
                                                    Chyba się nie zgadza, za długo milczy ... :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:17
                                                    milczy bo szef mnie pracą zarzucił :( pewnie się zdarzyło kilka razy z tym
                                                    sumieniem...;)
                                                  • mawyr Re: Sponsoring? 04.09.03, 11:24
                                                    A już myślałem, że się z sumieniem rozminęłaś
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:30
                                                    nie, sprzeczamy się czasem,ale nadal idziemy w mniej więcej tym samym
                                                    kierunku ;)
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 11:34
                                                    Czyli w normie, raz ugoda, a raz wojna :-)
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 11:51
                                                    dokładnie :)
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 11:52
                                                    A któż to jest tenże Rozjemnca? :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:16
                                                    hmm...rozjemcą jest dobre wytłumaczenie samej sobie, że to co robię jest ok ;)
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 12:22
                                                    A to co mówi sumienie jest BE !!
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:28
                                                    a więc tak to wyglada u Ciebie...ciekawe podejście :)
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 12:33
                                                    Czyli nie jestem osamotniony, a Ty musisz długo sobie tłumaczyć ??
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 12:37
                                                    nie musze, ale rozumiem że u Ciebie wrecz odwrotnie ;)
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 12:48
                                                    Tak, mam wiecej skrupułów, nie łatwo wytłumaczyć sobie by robić coś innego niż
                                                    rozum dyktuje :))))))))))))
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:06
                                                    tak, ja nie mam tylu skrupułów, pewnie dlatego, że nie mam powodu ich mieć
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 13:13
                                                    Niebezpieczna z Ciebie kobieta, a nie nazywasz sie czasem Nikita , tez nie ma
                                                    skruoułów :)))
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:16
                                                    żałuję, ale mamusia nadała mi całkiem pospolite imię i wogóle daleko mi to
                                                    wyżej wspomnianej, czego tez żałuję
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 13:29
                                                    A czego nie potrafisz co ona robi, no może strzelać ale reszta to dla kobiety
                                                    bez skrupułów nic trudnego ;)))))
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:31
                                                    i tu Cię zaskoczę, przynajmniej z wiatrówki strzelam nieźle
                                                  • makary0 Re: Sponsoring? 04.09.03, 13:42
                                                    To w taki razie ja sie odmeldowuję ;((
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 14:03
                                                    Strzelasz do przedstawicieli płci brzydkiej?? :-P
                                                  • Gość: Inka Re: Sponsoring? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:09
                                                    ale Boże broń, no chyba że zupełnie przypadkowo... w każdym razie nie biegam z
                                                    wiatrówką po domu, a tym bardziej po ulicy
                                                  • ka_27 Sponsoring? 04.09.03, 16:24
                                                    To musisz uważać :-))) I wystrzegać się przypadkowych przedstawicieli płci
                                                    przecciwnej, co by przypadkiem nie pomysleć o użyciu broni :-)))
          • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:52
            To mi wygląda na uproszczoną diagnozę. Albo solidnie ocenzurowaną ;))

mawyr napisał:

> Koszmary to wynik zbyt obfitego posiłku wieczorem albo niezbyt obfitego
            wysiłku fizycznego też ;))))
            • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:54
              Ale cenzura przeciez spała i to mocno, to jak miała wydać diagnozę? :-)
            • mawyr Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 08:55
              To mam wyłożyć cały proces trwienny lub wydzielanie się kwasu moczowego podczas
              wysiłku ?? ;)))
              • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:58
                Niee..niech się wydziela co ma się wydzielić i nie będziemy tego roztrząsać ;)
                • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:02
                  Roztrząsać? A nie lepiej mieć? :-)
                • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:05
                  Hmmm, a niektórzy roztrząsają i mają za to lepsze plony :)
                  • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:06
                    Plon niesiemy plon ... :-)))
                    I zaraz PKB wzrośni i stopa, ta życiowa też :-)
                    • Gość: I Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:08
                      tak, witamy optymistę ;)
              • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:09
                To sobie daruj, interesuje mnie raczej jaki to ma związek z koszmarami?

mawyr napisał:
                > To mam wyłożyć cały proces trwienny lub wydzielanie się kwasu moczowego
                podczas wysiłku ?? ;)))
                • mawyr Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:13
                  Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> To sobie daruj, interesuje mnie raczej jaki to ma związek z koszmarami?
                  >
                  > Wprost proporcjonalny do ciężkości posiłku i odwrotnie do wysiłku
                  • Gość: maryjo2 Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:17
                    To nie jest odpowiedź, której oczekiwałam :)) Ja chcę się dowiedzieć, jak to
                    działa, a Ty mi tu jakieś nieudowodnione teorie matematyczne odmalowujesz.
                    • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:25
                      A łyknij sobie Renigaz to pośpisz jak z cenzurą ;)))
                      • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:26
                        Co to jest Renigaz?
                        • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:29
                          tak słyszałem w jakiejś reklamie, może nazwę trochę inaczej się pisze bo to ze
                          słuchu
                          • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:31
                            Za dużo reklam, za duzo alkoholu, nieodpowiednie kobiety.... chodziło Ci chyba
                            o ranigast, a to na nadmiar kwasu w żołądku jest, nie na sumienie ;)
                            • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:34
                              Ale jakie to przyjemne ;)))
                  • Gość: aga Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:28
                    mawyr napisał:

> Gość portalu: maryjo2 napisał(a):
                    >
                    > > To sobie daruj, interesuje mnie raczej jaki to ma związek z koszmarami?
                    > >
                    > > Wprost proporcjonalny do ciężkości posiłku i odwrotnie do wysiłku
                    > a nie należałoby dodać pełnego brzmienia:"stounek wprost proporcjonalny....."
                    i sprawa jasna
                    • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:31
                      i wszystko jasne, stosunek wprost i kszmary znikają :))))))
                • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:14
                  Podobno ci ze spokojnym sumieniem śpią spokojnie, ale ja jako śniąca koszmary
                  sadzę że to głupia teoria
                  • ka_27 Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:15
                    Nie teoretyzuj, tylko praktykuj :-))))
                  • mawyr Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:17
                    To Ty tak sądzisz, a co sądzi Twoje sumienie w podświadomości ;))
                    • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:18
                      wiesz, znamy się nieźle z moim sumieniem, wiem że jest tam kilka grzeszków, ale
                      któż ich nie ma ? ;) No chyba że się mylę...;))
                      • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:23
                        A mie całą noc śniły się jakieś majtki, najadłem się czegoś czy co, a może mam
                        coś na sumieniu ;))
                        • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:25
                          Na sumieniu pewnie tak, ale skąd u Ciebie w snach majtki?? czyżby jakis nedosyt
                          w związku z upodobaniami partnerek ?
                          • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:27
                            To własnie był horror bo wszystkie je miały ;)))
                            • Gość: aga Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:32
                              ..a Ty wśród nich nagusieńki....i przestraszony!
                              • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:37
                                ...i taki bezradny...:))))
                              • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:39
                                widzę, że byłaś w moim śnie, to Ty w tych barchanach przerobionych na
                                stringi :)))))
                                • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:50
                                  tak, jeszcze zwiewny wianek na głowie...to ja
                                  • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:55
                                    w ręce badylek, nad głowa motylek :))
                                    • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:00
                                      tak, tak, wypisz wymaluj to była moja osoba, zwłaszcza te barchany mnie
                                      przekonały
                                      • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 10:09
                                        Ale horror dopiero był wtedy jak te barchany zostały zdjete ;)))
                                        • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:11
                                          chciałbyś...
                                          • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 10:14
                                            N I E !! co mię straszysz
                    • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:32
                      A jak tam Twoje sumienie, że tak z babskiej ciekawości zapytam ? ;)
                      • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:37
                        Mnie pytasz ?? "sumienie mam czyste"
                        • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:38
                          Co do Twojego nie mam watpliwości jakie ono jest, pytałam Mawyra
                          • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:43
                            Ja go dobrze znam, na kryształowe jak kielich do szampana :))))
                            • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:47
                              i pewnie smacznie spi, a potem przychodzi do pracy w pełni sił i zawzięcie
                              pracuje, dlatego rzadko pisze...;)
                              • makary0 Re: Tak zawzięcie pracujecie 04.09.03, 09:51
                                A no sama widzisz do czego może doprowadzić takie sumienie, do garbu na
                                plecach ;))))
                                • Gość: Inka Re: Tak zawzięcie pracujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:54
                                  To ja już wolę moje, wprawdzie lekko zakurzone, ale jednak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka