daniela11 08.04.08, 13:06 Czy możecie polecić sprawdzony i skuteczny? Z apteki czy drogerii? Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 13:11 ja ostatnio zaczelam miec problemy - i kosmetyczka "kazała" zaczac uzywac. Kupilam IWOSTIN - i niestety nie, nie i jeszcze raz nie :/ Kupilam Dax Cosmetics - seria perfecta dla cery naczynkowej :) - na razie za krotko uzywam zeby cos sensownego powiedziec. Sama kosmetyczka generalnie polecila apteczne - La Roche Posay . Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 13:15 Wszyscy teraz podniecają się tym: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21233 Kupiłam, zobaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nareene Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 14:42 LRP radzę odpuścić - wysusza na dłuższa metę. Odpowiedz Link Zgłoś
becia88 Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 16:32 Ja używałam kilka dni Iwostin i mnie niestety pozapychał strasznie pory, obsypało mi całą twarz. Wypróbowałam też z Oriflame taki w niebieskim opakowaniu specyfik do cery naczynkowej , nie podrażnił ale też i nie pomógł, niby miał też nawilżyć a niestety nie uczynił tego. Ja dodatkowo w momencie stresu lub speszenia oblewam się okropnym rumieńcem na twarzy , szyi i dekolcie i niestety nie mogę nic znaleść co by chociaż troszkę zablokowało to rumienie. Może polecicie cos konkretnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
nandia1 Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 16:55 Uzywalas kremu Iwostin,redukujacego zaczerwienienia spf 15 i po nim Cie obsypalo,czy po innym?Zamierzam go kupic,ale po tym co napisalas,sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
becia88 Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 17:20 Tak dokładnie tego Iwostinu używałam. Mam cerę mieszaną i wrażliwą i obsypało mnie starsznie. Teraz staram się najpierw zdobyć próbkę kosmetyku nim kupię pełnowartościowe opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: krem do cery naczynkowej 08.04.08, 19:24 To chyba zalezy od rodzaju skóry . Bardzo czesto skóra naczyniowa to też skóra sucha, a taką rzadko coś zapycha. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: krem do cery naczynkowej 09.04.08, 12:11 no wlasnie dokladnie ja tez tego Iwostinu - nie polecam :( Odpowiedz Link Zgłoś