Dodaj do ulubionych

'kaszka' pod oczami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:21
co to jest? uczulenie, infekcja?
czym to sie leczy - dermatolog, apteka czy kosmetyki?
Obserwuj wątek
    • Gość: bata Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 19:04
      Takie białe podskórne grudeczki? Jest na to podobno jakaś maść, która przy
      regularnym stosowaniu pomaga się tego pozbyć bez konieczności interwencji
      kosmetyczki w tym dość wrażliwym rejonie. Ale nie znam nazwy tej maści. Może
      któraś z was ją zna?
    • Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 19:38
      pewnie prosaki. można usunąć u doświadczonej kosmetyczki podczas oczyszczania
      lub u dermatologa. mogą się pojawić ponownie.
      • Gość: uma Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 19:52
        wlasnie justy co polecasz na prosaki dodam ze mam wrazliwa skore i czasami po
        wizycie u kosmetyczki nie mam ochoty sie nikomu pokazywac tak bardzo jestem
        zaczerwieniona
        moze jakies kremy zele mascie...
        • Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 20:05
          Gość portalu: uma napisał(a):

> moze jakies kremy zele mascie...
          niestety, nie można ich stosować pod oczami.
          obawiam się, że będzie je trzeba usunąć mechanicznie.
          • Gość: cinka Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 20:43
            sa pod oczami ale tak bardziej na kosciach policzkowych i po boku, nie na tej
            miekkiej czesci. u faceta, moze to jest jakas roznica :) przejrzalam strony,
            widzialam ze oprocz czyszczenia wymienione sa np. pilingi. czy maseczka z
            glinka i zel oczyszczajacy odblokowujacy pory [mam taki z avonu, dla mnie zbyt
            podrazniajacy] beda tez odpowiednie dla faceta? czy to cos da czy dziala raczej
            zapobiegawczo?
            • Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.library.pl 07.09.03, 16:28
              Gość portalu: cinka napisał(a):

> czy to cos da czy dziala raczej
              >
              > zapobiegawczo?

raczej zapobiegawczo
              • Gość: cinka Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 17:36
                ok dzieki justy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka