Gość: cinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:21 co to jest? uczulenie, infekcja? czym to sie leczy - dermatolog, apteka czy kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bata Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 19:04 Takie białe podskórne grudeczki? Jest na to podobno jakaś maść, która przy regularnym stosowaniu pomaga się tego pozbyć bez konieczności interwencji kosmetyczki w tym dość wrażliwym rejonie. Ale nie znam nazwy tej maści. Może któraś z was ją zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 19:38 pewnie prosaki. można usunąć u doświadczonej kosmetyczki podczas oczyszczania lub u dermatologa. mogą się pojawić ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 19:52 wlasnie justy co polecasz na prosaki dodam ze mam wrazliwa skore i czasami po wizycie u kosmetyczki nie mam ochoty sie nikomu pokazywac tak bardzo jestem zaczerwieniona moze jakies kremy zele mascie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 20:05 Gość portalu: uma napisał(a): > moze jakies kremy zele mascie... niestety, nie można ich stosować pod oczami. obawiam się, że będzie je trzeba usunąć mechanicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 20:43 sa pod oczami ale tak bardziej na kosciach policzkowych i po boku, nie na tej miekkiej czesci. u faceta, moze to jest jakas roznica :) przejrzalam strony, widzialam ze oprocz czyszczenia wymienione sa np. pilingi. czy maseczka z glinka i zel oczyszczajacy odblokowujacy pory [mam taki z avonu, dla mnie zbyt podrazniajacy] beda tez odpowiednie dla faceta? czy to cos da czy dziala raczej zapobiegawczo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.library.pl 07.09.03, 16:28 Gość portalu: cinka napisał(a): > czy to cos da czy dziala raczej > > zapobiegawczo? raczej zapobiegawczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: 'kaszka' pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 17:36 ok dzieki justy :) Odpowiedz Link Zgłoś