redrybciaa 03.05.08, 12:42 co sądzicie o tej fryzurze?zawsze podobały mi się długie włosy,uważałam je za ideał lecz nigdy nie mogłam ich zapuscic....sądzicie ze długie włosy nie wszystkim pasują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lil_roxi Re: BOB 04.05.08, 11:51 jasne, są dziewczyny które o niebo lepiej wyglądają w krótkich, męskich fryzurkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: BOB 04.05.08, 20:22 Pewnie, ja na przykład o niebo lepiej wyglądam krótszych włosach. Zależy od typu urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: BOB 05.05.08, 08:20 Bob, czyli paz, moze bardzo roznie wygladac. Znajdzie sie cos dla kazdego images.google.com/images? q=photos+of+bob+hairstyle&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&ie=UTF- 8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7TSHB&um=1 Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: BOB 05.05.08, 08:23 Nie otwiera sie, sprobuje inna strone Kliknijcie "next" jesli chcecie zobaczyc wiecej. Dajcie w wyszukiwarke "bob hairstyle" beauty.about.com/od/shorthairstyles/ss/bobcuts.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ila251 Re: BOB 05.05.08, 09:06 Krotkie wlosy na chlopaka i nieco dluzsze typu bob nadaja sie dla dziewczyn o bardzo ladnych twarzach, jak np Katie Holmes. Gdy dziewczyna ma nieciekawa twarz, to krotkie wlosy podkreslaja dodatkowo brak urody. Ladnie wyglada jeszcze Victoria Beckham www.pastdeadline.com/images/vicroria.jpg Natalie Portman www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2008/01/natalie-portman-shoe-4africa.jpg Milla Jovovich www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Milla-Jovovich/Milla-Jovovich-14.JPG Keira Knigtley www.elle.it/var/elleit/storage/images/moda/content/stile/keira-knightley-nuova-musa-di-chanel__1/keira-knightley-pagina-3/64523-3-ita-IT/keira_knightley_pagina_3_mode_une.jpg Rachel Weisz www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/rachelweisz/rachel_weisz_4.jpg Catherine Zeta Jones www.channel4.com/film/media/images/Channel4/film/C/chicago_xl_01--film-B.jpg Ladna buzka to wiec wymog konieczny do krotkich wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: BOB 05.05.08, 09:43 Bob to najczęściej noszona przeze mnie fryzura. Kiedy tylko zapuszczę trochę dłuższe włosy, wszyscy mnie namawiają na powrót do boba. To fajna i wygodna fryzurka, ale zgadzam się z poprzedniczką - nie każdej dziewczynie będzie w niej dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś