olka213 24.06.08, 12:19 Hmm piękny makijaż tylko zastanawiam się jak go wykonać bo to chyba trudno tak nałożyć tyle kolorów żeby tak wszystkie pięknie wyglądało jak na tym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beztroska007 Re: Zgrany duet 18.07.08, 15:21 To niezłe kosmetyki. Widziałam, że dość duży wybór ich maja.. Wygodne to kupowanie przez internet, haha. Mam nadzieje, że sie nie wciągnę za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: Zgrany duet 21.07.08, 16:03 Do naturlanego makijazu szczerze polecam L'oreal Made For Me Naturals Brow&eye shadow duo. Dla kazdego typu urody- ja mam dla blondynek i sa bardzo ladne. Podpasowal mi zwlaszcza cien do brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja004 Zgrany duet 27.07.08, 17:19 Bardzo ładny makijaż na zdjęciu nr1 :) Tak powinny zacząć malować się nastolatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
avantimoda Zgrany duet 03.09.08, 11:37 Bardzo ładny makijaż bo skromny i prawie niewidoczny, a taki wymagają od nas w pracy. Problem w tym,że ciężko go samemu wykonać!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś