Dodaj do ulubionych

Nowy Normaderm - opinie

IP: *.vulcan.pl 27.09.03, 19:57
Proszę o opinie na temat kremu Normaderm Vichy. Czy któraś z Was go urzywała
i jakie efekty? Czekam niecierpliwie
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta_Szczecin Re: Nowy Normaderm - opinie IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 27.09.03, 20:27
      Ja mam ja mam!! :) I muszę przyznać, że jest świetny :) Świetnie wygładza
      skórę, ślicznie pachnie i nie wysusza skóry, tak jak inne kremy stosowane na
      wypryski. Świetnie nawilża, zamyka pory, maskuje zaczerwienienia.
      Tylko że to nie jest "krem na trądzik", a więc nie mogą go stosować osoby,
      które dotyka ten problem. To znaczy oczywiście, ten krem leczy też pryszcze,
      ale pojedyncze, a nie takie "gromady".
      Ja akurat miałam szczęście bo nie musiałam go sobie kupować-a jest bardzo drogi-
      kosztuje ponad 50 złotych. Moja mama pracuje w aptece i była na szkoleniu VICHY
      i tam dostała właśnie ten krem, razem z próbkami żelu i taoniku z tej samej
      serii.
      Jednak poza tym kremem robię też inne rzeczy dla swojej skóry-między innymi
      piję drożdże z mlekiem, które również świetnie działają na cerę.
      Pozdrawiam i życzę miłego stosowania kremu VICHY.
      Marta:)
    • sorbetta Re: Nowy Normaderm - opinie 29.09.03, 10:19
      Ja też mam ten krem. Mam też żel do mycia twarzy i zamierzam kupić tonik. Na
      szczęście seria normaderm się zmieniła. Jest to nowy krem. Tamten stary był
      beznadziejny: łuszczył się i w ogóle słabo się wchłaniał. Ten jest lepszy,
      ładnie matuje, nadaje się pod podkład. Ja go używam tylko na dzień i niezbyt
      długo, więc nie widzę jeszcze żadnych efektów typu poprawiona cera, gładka, bez
      krostek, itp. Może za jakiś czas. Żel fajnie zmytwa makijaż, nawet oczu. Nie
      podrażna. Przynajmniej mnie. Tonik podobno się nie zmienił (podobno to ten sam,
      który był wcześniej w takim pojemniczku w sztyfcie). Był fajny, ale alkoholowy,
      więc troszkę wysuszał. Ale i tak chcę go kupic jeszcze raz. Może cała seria
      bardziej poskutkuje i wygładzi skóre. Mam nadzieję.
      Poizdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka