Gość: EWKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 09:12 słyszałam że warto ją pić w trakcie diety,a także pomaga pozbyć sie cellulitu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanis Re: Zielona herbata 28.09.03, 10:22 Tak. Kiedyś próbowałam pić herbate zieloną (lisciastą) z "Bastka". Najlepiej wypijać ją przed wysiłkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Zielona herbata IP: 80.54.70.* 28.09.03, 10:25 pije ją od kilku lat, przestrzegam przed sprzedaża w zwykłycg sklepach, to nie herbata, a smieci. Najlepsze mieszanki kupuje w typowych sklepach herbacianych AKSO, Fifth o'clock, Demmers The Hause. Jesli nigdy nie pilas to zacznij o senchy ma łagodny smak, a juz z doddatkami kwaiatowymi jest pysznaaaaa. Co do celulittu, to wiekszych zmian nie zauważyłam, ja piję dla walorów smakowych, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ad_s Re: Zielona herbata 28.09.03, 20:46 www.sekretyherbaty.pl Na tych stronach znalazłam wiele info o zielonej herbacie. A ostatnio kupiłam green tea citrus TCHAE Lipton. Pycha. Polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś