Dodaj do ulubionych

hotel spa w Pradze

22.07.08, 13:01
jak w naglowku watku-poszukuje informacji o hotelach ze spa w Pradze. Macie
jakies doswiadczenia? Rady? Dziekuje za odpowiedzi:)
rabarbar
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:00
      W Pradze polecam hotel Moevenpick - wysoki poziom, piękne pokoje, dużo atrakcji, rzut beretem od centrum. Hotel jest położony na wzgórzu, podzielony na dwie części - do drugiej dojeżdża się kolejką...górską:-) Fajna sprawa:-)
      • big.rabarbar8 Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:06
        Baaaaaardzo dziekuje:))
        zbieram adresy, zeby cos wybrac.
        rabarbar, gotowy do spa-cerku po Pradze:)
        • thank_you Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:18
          a znasz stronę booking.com ?:-) Polecam. Tam są opinie ludzi na temat danych hoteli:-)
          Ja jutro jadę nad polskie morze ...tylko jeszcze nie wiem gdzie i właśnie siedzę w necie w poszukiwaniu czegoś atrakcyjno - ekscytującego:-)
          • big.rabarbar8 Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 22:47
            sprobuj hotel spa Velaves, we Wladyslawowie (maja wlasnie promocje). Bylam tam w
            zeszlym roku i suuuuper, klimatyczne, eleganckie miejsce z pieknym spa (taki
            klimat nieco dekoracyjnego zen). Baaaaaardzo polecam:)
            rabarbar
            • thank_you Re: hotel spa w Pradze 23.07.08, 11:01
              Byłam w Velaves na przełomie lipca/sierpnia tamtego roku i pobyt rzeczywiście mogę zaliczyć do przyjemnych:-)
              Teraz wróciłam z gór z hotelu SPA i zaraz wyruszam nad morze, ale jeszcze nie zdecydowałam się na hotel - pojadę albo do Sopotu do Sheratona albo do Gdyni - Hotel Nadwiślański ( podobno pięknie położony). Chcę trochę poimprezować, bo smażenie się na plaży jakoś mnie nie kręci;-) Dlatego wybrałam większe miejscowości:-)
              A Ty zwiedzaj Pragę i pozdrów ode mnie most Karola:-) Ech, uwielbiam to miasto:-) Wypoczywaj i wróć piękna:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka