ewakam 01.10.03, 08:35 Szukam maseczki do twarzy, która poprawi wygląd cery poszarzałej, "niedospanej" itd. - chodzi mi o taką, którą można nałożyć np. rano pod makijaż, nie pozostawiającą tłustej warstwy. Z góry dziekuję za W/propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madllen Re: maseczka regenerująca 01.10.03, 08:47 Próbowałaś maseczki Miraculum "Owocowy Sad", tę wiśniową; wprawdzie to jest preparat witalizująco-nawilżający, ale z własnego doświadczenia wiem, iż działa cudotwórczo na cerę(odsyłam do KW na Wizażu). Jest nieco treściwa, sądzę jednak, iż nałożona w mniejszej ilości szybciutko się wchłonie i nie przysporzy wielu zmartwień(zwłaszcza skórze mieszanej). Polecam serdecznie jej przetestowanie tym bardziej, że śmieszna cena zachęca do eksperymentu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: maseczka regenerująca 01.10.03, 10:15 mam tę maseczke i uważam że jest super ale niestety w moim przypadku nadeaje sie tylko na noc :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: maseczka regenerująca IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 11:12 A może maseczka antystresowa firmy Eris z serii Forte 25+? Mi pomogła. Więcej info na stronie sklepu int. www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=124 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: maseczka regenerująca IP: 212.244.242.* 01.10.03, 11:18 Ewakam,jeżeli chcesz zaszaleć to baaaaardzo polecam maseczke regenerującą i liftingującą z Lancoma.Sprawia ,że buzia jest świetnie napieta ,lekko zaróżowiona,wypoczęta i w ogóle taka ...no wiesz.To mój kosmetyk-koło ratunkowe.Kosztuje ok.150zł ale na prawde wart!!!!!...aha i nie słuchaj pani w perfumerii jak będzie ci tłumaczyć na siłę ,że to kosmetyk dla pań po 40ce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: maseczka regenerująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:43 A jak sie nazywa ta maseczka Lancome?? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: maseczka regenerująca 01.10.03, 12:04 > A jak sie nazywa ta maseczka Lancome?? Regenerujaca-liftingujaca maseczka Lancome to Renergie Intense Lift Masque. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: maseczka regenerująca 01.10.03, 11:59 Eris - maseczka odstresowujaca - bardzo fajna -tylko ze lepiej isc w niej spac i zmyc rano. Tak samo dziewczyny na forum uroda na usenecie radzily stosowac maseczke nawilzajaca Dax-Mineraly. Podobno cos takiego dziala cuda. A jedyne maseczki, jakie nam i ktore sie nadaja pod makijaz to ta Lancome i Clarinsa Baume Beauty Eclair. Ta maseczka Clarinsa jest super, jednak lepiej sprawdzic na probce czy nie uczula. A tu masz link o maseczkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=519152&a=998199 buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: maseczka regenerująca IP: 212.244.242.* 01.10.03, 12:41 Też miałam Beauty Eclair i jak za długo wmasowywałam podkład to się zwijała.3ba uważać,ale to odczucia zawsze subiektywne odczucia.Zgadzam sie z opinią co do Minerałów/Daxa tylko nie zawsze jak wracam zmęczona mam ochotę bawić się w jej nakładanie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
meg_blue Re: maseczka regenerująca 01.10.03, 21:28 Moj nr 1 Antigravity Clinique'a, z mieniacymi sie drobinkami, idealna pod makijaz, gesta, naprawde bogata... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s pytania do meg_blue n/t Antygravity 02.10.03, 12:12 A mozesz cos wiecej napisac o tej maseczce Antygravity? Ja czytalam tylko tyle ze jest silnie nawilazajaca, ze zawiera bardzo delikatne skladniki i dzieki temu nadaje sie do "wrazliwcow". Jak gesta jest? Jak sie wchlania? Czy nawilzanie jest naprawde takie super-hiper? Z gory dziekuje za odp. i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś