Gość: kierowca IP: *.centertel.pl 07.12.09, 00:01 znacie dobrego blacharza w swieciu lub w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dobry blacharz IP: 83.238.156.* 08.12.09, 11:12 Ja dałem samochód kolo cechu do blacharza ,dobrze zrobił i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dobry blacharz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 22:58 dobrze robią u zielucha w przechowie zrobili mi fure po stłuczce że nie ma śladu tylko nie wiem jak ci goście to zrobili bo byli chyba trochę wczorajsi ale samochód jak nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywo zszyty golf Re: dobry blacharz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:03 Polecam Plewno, przy stacji CPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: dobry blacharz IP: *.centertel.pl 25.12.09, 21:53 w bukowcu jest dobry blacharz, od skrzyżowania koło sklepu w stronę cmentarza szybko dobrze i nie zdziera jak inni polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migomat Re: dobry blacharz IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 18:53 Żygowscy przechowo ,moze nie najtansi ale bynajmniej mogę powiedziec ze to są blacharze.wyprostowali mego merca E270 cdi na lalkę a grzmotnąłem dosć mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romi Re: dobry blacharz IP: *.chelmno.mm.pl 31.01.10, 22:36 kolo Chełmna jak sie jedzie na podwiesk jest dobry blacharz na przeciwko kościoła , dobra cena , robota bajka. Odpowiedz Link Zgłoś