Dodaj do ulubionych

Seboradin szampon+Vitapil-sprawdzone polecam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 10:34
jeszcze mc temu wlosy byly na poduszce, w lazience, w wannie podaczas mycia
wlosow w pokoju.po mcu stosowania vitalil i 2 tyg stosowania seboradin wlosy
prawie przestaly mi wypadac. nie zauwazylam jednak by byly gestsze, mniej sie
przetluszczaly etc...ale efekt jest
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anouk11 Re: Seboradin szampon+Vitapil-sprawdzone polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 11:38
      U mnie niestety ta kuracja nie zadzialala ponad miesiac juz lykam Vitalpil
      codzinnie wcieralam Seboradin a wlosy mylam szamponem Joanny z czarna rzepa
      niestety rzadnych rezultatow a wlosy wypadaja mi codzinnie calymi pasmami. U
      mnie to chyba jakas powazna sprawa bo w ciagu 2 miesiecy juz drugi raz jestem
      dosc mocno chora ( za kazdym razem wysoka goraczka) Moze ton jakies oslabienie
      organizmu=okres przejsciowy=duzo stresow glownie w pracy..Jak skoncze
      antybiotyk zrobie sobie szczegolowe badania a potem lekarz specjalista.
      Mysle tez o zastosowaniu Piloxidilu ma pozytywne opinie na forum Wizazu. Moze
      ktos ma tez doswiadczenia z tak powazym wypadaniem wlosow. Bede wdzieczna za
      wszystki wskazowki.
      • Gość: chica Re: Seboradin szampon+Vitapil-sprawdzone polecam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 21:39
        mam popdobny problem, mysle ze to rowniez od tego ze dosc dlugo chorowalam,
        poza tym mam bardzo obfite miesiaczki i podejrzewam anemie. Stosuje szmpon
        Vichy, biore merz spezial, przestaja powoli wypadac, tylko ze ciagle sa cienkie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka