Dodaj do ulubionych

dobry dezodorant antyperspirant...

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 11:03
Bardzo Was proszę podajcie nazwę jakiegoś dobrego dezodorantu.Jestem
załamana ,ciągle mam wilgotno pod pachami,nie mogę nosić jednolitych trochę
bardziej obcisłych ubrań, bo natychmiast powstają mokre kałuże na
rękawach.To jakiś horror, bo to nawet nie ma zapachu potu,mam wrażenie że to
jest sama woda.Używałam Vichy,Lancome,Adidasa - wszystkie z kulką ,bo w
sprayu żadne na mnie nie dziaąłają. Marzę o tym żeby choć przez jeden dzień
mieć sucho pod pachami :-((((((Błagam pomóżcie!!!!
Obserwuj wątek
    • deczi Re: dobry dezodorant antyperspirant... 22.10.03, 11:22
      Antidral - ok. 14 zł w aptece, bardzo dobry, tylko zawiera mnóstwo alkoholu i
      trzeba stosować ostrożnie. Ale działa rewelacyjnie.
      Etiaxil - jest droższy, ale również świetny.
      Dermedic - używam go teraz i jest całkiem, całkiem. Ale jestem już po kuracji
      Antidralem, a poza tym jest zimno, więc nie wiem, co by się działo w letnie
      upały.
      Zwyczajne dezodoranty i antyperspiranty, jak też apteczne (Vichy i SVR) możesz
      sobie darować.
      Pozdrowienia
      D.
      • kasia01.08 Re: dobry dezodorant antyperspirant... 01.11.03, 18:33
        jest taki nowy z VICHY w kremie stosuje się go codziennie przez tydzien, a
        później co drugi dzien,a na koniec raz w tygodniu. miałam go na wakacjach,
        gdzie upał był straszny- bardzo dobrze sie spisał!
    • Gość: S. Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 22.10.03, 11:27
      Na forum często był polecany Antidral(do kupienia w aptece, nie uzywa sie go
      codziennie), ja jakis czas temu używałam go i faktycznie jest bardzo skuteczny
      ale po pewnym czasie podrażnił mi bardzo skórę(u Ciebie oczywiscie moze się
      sprawdzić).Teraz uzywam od dłuższego czasu Herbinę (bezalkoholową, mleczny
      kolor),jest parę zapachów do wyboru, dla mnie bardzo skuteczna, cały czas mam
      sucho pod pachami.Pozdrawiam :)
    • ryjofka Re: dobry dezodorant antyperspirant... 22.10.03, 13:32
      Antidral jest naprawde skuteczny, nie podraznia skóry jak sie uzywa kilka razy
      w tygodniu. Codzienne uzywanie jest absolutnie zabronione, a własciwie nawet
      niepotrzebne;))), efekt jest murowany:>
      pozdrwiam
      • Gość: ElisaDay rexona active? IP: *.tele2.pl 22.10.03, 13:37
        na mnie tez rzadko cos dziala ale do tej pory najbardziej bylam zadowolona z
        Rexony Active, wczesniej sztyft, dzis kupilam w kulce.
        • Gość: maja dezodorant antyperspirant IP: 62.233.238.* 22.10.03, 13:42
          ja używam nivea balance antyperspirant, jestem z niego zadowolona, ładny
          delikatny zapach, działa skutecznie, pozdrawiam
      • Gość: Gocha Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.kask.net.pl 25.10.03, 09:47
        Kurcze, kupilam antidral, i naprawde dziala swietnie, ale tak niesamowicie
        swedza mnie po nim pachy,ze nie moge wytrzymac. Caly dzien mysle tylko o tym!
        czy etaxil nie podraznia tak mocno?czy ma podoby sklad?
        • Gość: brita1 Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.polkomtel.com.pl 27.10.03, 14:42
          a ja mam etiaxil i również strasznie swędzą mnie pachy po użyciu. stosowałam go
          na noc, ale bezsenność mnie zabijała. odpuściłam więc na zimę w ogóle
          stosowanie...
    • Gość: tania Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 14:01
      Lady Speed Stick - uzywam go od dluzszego czasu i naprawde dziala! Wczesniej
      stosowalam Secret i tez byl calkiem niezly.
      • sznuroweczka Re: dobry dezodorant antyperspirant... 25.10.03, 11:18
        potwierdzam - Lady speed stick jest swietny. Ja najbardziej lubie zapach soft
        jasmine
      • Gość: detoxy Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.chello.pl 25.10.03, 19:17
        Lady Speed Stick -rewelacja, używam od 3 lat zmieniając tylko zapachy, co
        jakiś czas wprowadzają na rynek nowe! Tylko trochę zatyka pory, ale to do
        siebie mają antyperspiranty!Pozdrawiam
    • Gość: psotka Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 18:23
      polecam Ci nivea balance,miałam próbkę i jest rewelacyjny,a sztyftom i innym
      specjałom nie wierzę.
    • malgosik77 Re: dobry dezodorant antyperspirant... 31.10.03, 13:43
      Dobra jest kuracja kombinowana tzn. antyperspirant w kremie Vichy (do kupienia
      w aptekach, ok. 36 zł)- stosuje sie go przez 1 tydzień codziennie na dzień
      (ładnie pachnie i nie swędzi po nim skóra), przez 2 tydzień co drugi dzień, a
      od 3 tygodnia tylko przez pierwsze dwa kolejne dni. Tubka wystarcza mi na 2-2,5
      m-ca.Ja łaczę to ze stosowaniem w dni, w które nie używam Vichy -
      antyperspirantu Lady Speed Stick w żelu. U mnie skutecznosć tej kombinacji jest
      bardzo duża, bo problem miałam ogromny a teraz nie ma śladu po plamach i
      poceniu. Próbowałam tez Etiaxilu do skóry wrażliwej ale tak jak i inne
      forumowiczki myślałam, ze sie wścieknę po posmarowaniu- nawet w nocy (po
      zastosowaniu nie mozna sie ani odrobiny spocić !!)
      Mam nadzieję, że coś Ci pomoże ta moja wypróbowana kuracja. Pozdrawiam
      • Gość: marcela Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:40
        antidral i etiaxil rzeczywiscie podrazniaja skore, wiec jesli pieczenie i
        swedzenie jest nie do wytrzymania radze sobie darowac.. bardzo dobra jest
        rexona silver!!!
        • Gość: zakrecona Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.ists.pl / 192.168.7.* 31.10.03, 19:10
          nivea sensitive w kulce, jest bardzo skuteczny a przy tym delikatny bo
          hipoalergiczny, kolejnym atutem jest brak zapachu, dzieki temu dezodorant nie
          kloci sie z perfumami
    • Gość: zoola Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.Pohybel.Com 01.11.03, 16:15
      ja tez miałam ten problem, ale słuchając wypowiadających się tu osób. Kupiłam
      antidrial- po prostu genialny, używam go przez jakiś miesiąc- sprawdza się
      znakomicie. Używam go tylko raz w tygodnio, choć jest powiedziane że powinno
      sie co 3 dni, bo gimnastyke mam tylko w pon i wt. więc jak w niedziele
      posmaruje, to potem przez tydzień jest ok- o ile pod koniec tygodnia nie ma nic
      bardziej stresującego. Fakt podrażnia troszkę skóre, czasami swędzi (bardzo
      głupie uczucie :) ) ale nawilżający kremik rozwiązuje ten problem. Naprawde
      polecam.
    • Gość: cinka Re: dobry dezodorant antyperspirant... IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 16:39
      ja rowniez polecam antidral - rzeczywiscie, obcisla bluzeczka, bieganie za
      tramwajami, spoznienie na zajecia, wejsciowka - i nic :) zero :)
      minusem jest jest wysuszona skora i okropne pryszcze jakie zawsze robia mi sie
      od kosmetykow z alkoholem :/ no ale w zimie mozna to przebolec, a w lecie
      paradoksalnie nie mam problemu bo jak jest goraco to zakladam po prostu
      bluzeczke na ramiaczkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka