Dodaj do ulubionych

rolletic ?

08.11.08, 20:31
Czy , któraś z Was z niego korzystała? Czy naprawdę jest skuteczny?
Nie zależy mi na mocnym schudnięciu, raczej na pojedrnieniu skóry i
zgubieniu paru centymetrów talii, na brzuchu też czasem robi mi się
oponka... Uda parę lat temu też były szczuplejsze i bez celulitu...
Czy rolletic mi pomoże ? Warto wydać 170 zł za 10 h masażu ?
Obserwuj wątek
    • wilk.w.owczej.skorze Re: rolletic ? 08.11.08, 22:14
      Warto wydać większe pieniądze, ale na profesjonalnego masażystę.
      • hatora Re: rolletic ? 09.11.08, 11:24
        Naprawdę , to urządzenie nie działa? :( Może jednak komuś pomogło ?
        • pomara1 Re: rolletic ? 09.11.08, 12:02
          Ja wydałam 240zł za 10 spotkań. Nie zauważyłam żadnej różnicy. Jedyna korzyść że
          się przy tam trzeba trochę pogimnastykować, ale fakt że lepiej wybrać się na
          masaż klasyczny. U nas w mieście rolletic właśnie się zwinął....
    • maggie.chennowith Re: rolletic ? 11.11.08, 16:05
      ja byłam na kilku zabiegach i czułam się po nich swietnie, zniknął cały cięzar z
      nóg, skóra gładsza, moze nawet spodnie były troszkę luźniejsze..
      Ale uwaga, znajoma poszła i zasłabła na chwile, więc to nie jest dla każdego
      • lara0408 Re: rolletic ? 13.01.09, 20:41
        Hej :) Chodzę na tzw. rolki już miesiąc. Jest on u mnie na siłowni więc zawsze
        po ćwiczeniach idę się zrelaksować na rolki.Za miesięczny karnet na
        siłownie+sauna+jacuzzi+rollki płace 120 zł więc jak dla mnie to nieduży wydatek
        i się opłaca, chociaż jakbym miała za same rolki tyle płacić to nie wiem czy bym
        chodziła, traktuję to jako dodatek :) Jestem bardzo zadowolona mam ubite i
        jędrne ciało. Za każdym razem robię sobie godzinny seans zaczynając od stóp
        zgodnie z przepływem limfy tak jak jest to zalecane. Oczywiście mogę zmieniać
        prędkośc obrotów wałka, nie daje na najmocniejsze tylko na średnie, bo po co ma
        sobie ciało poturbować i mieć zakwasy ;/
        • zosia320 Re: rolletic ? 14.01.09, 09:44
          hej a ja znowu chodze nie na rolletica a na ROLLMASTERA i bardziej zadowolona
          jestem z rollmastera poniewaz ma calkiem inne rolki masujace bo sa slimakowe a
          nie kulki i dlatego lepiej limfa sie lepiej przesuwa. no i sa czujniki pomiaru
          nacisku czyi jak mocniej usiadziesz to ci alarmowac bedzie. no i film jest
          instruktazowy przez co instrukto nie musi stac nad Toba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka