Gość: szonik1 IP: *.chello.pl 01.09.09, 14:08 Witam, czy ktoś wie,gdzie w Sosnowcu znajduje się coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: 217.98.12.* 15.09.09, 16:01 EUPHORIA Beauty Saloon na kościelnej 22, na przeciwko szkoły podst. nr 4, rollmasaż, vacu itp. dość szeroka oferta i miła obsługa. Jest jeszcze gdzieś tez w centrum ale była m tylko w Euphorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolcissimaa85 Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: *.quarto.pl 15.09.09, 22:37 tak niestety w tym salonie jest rolletic..mowie niesty gdyz mam bardzo niemile doswiadczenia zwiazane z obsluga tam pracujaca :( bardzo na mnie ' naskoczyli' gdy wyrazilam moja subiektywna opinie po 5 razach a mianowicie powiedzialam ze na efekty narazie zawczesnie , co jest normalne gdyz efekty mozna widziec po kilku miesiacach... no coz.. przykro mi bo mialam karnet ( dosc drogi) i nie wykorzystalam go do konca wlanie dlatego aby nie widziec tych nie milych pan.. Ale to ich strata stracili jedna klientke, a za to inny salon zyskal jedna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: rolletic/rollen/rollmasaż 15.09.09, 22:57 Oglądałam ostatnio na Piaskach coś takiego suuuuuper sprawa. na wizytóce mają taki adres www. jeszcze niedopracowana ale dziewczyna która mi wszystko objaśniała bardzo sympatyczna i zna się na rzeczy. www.sequana.com.pl/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: *.xdsl.centertel.pl 17.09.09, 20:09 Ja chodzę do na rollmasaż do gabinetu Neroli na oś.Kalety w Sosnowcu, super sprawa, lubię te masaże, są niedrogie i skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga772 Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: *.chello.pl 07.10.09, 22:33 Ewa a jaki jest koszt tych masaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralfson Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: 91.206.64.* 25.12.09, 11:44 CENTRUM SMUKŁEJ SYLWETKI Sosnowiec ul BEMA 3/1 Posiadamy najlepsze i najnowocześniejsze maszyny odchudzająco-relaksujące: vacu, rollmasaż, platforma wibracyjna, sauna na podczerwień. Zapraszamy na www.css24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anti Re: rolletic/rollen/rollmasaż IP: *.chello.pl 26.12.09, 20:39 Sosnowiec, ul.wARSZAWSKA "ambasada urody" Odpowiedz Link Zgłoś