Dodaj do ulubionych

botox za i przeciw

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 10:11
czy macie może jakieś doświadczenia w "prasowaniu" zmarszczek zastrzykami z
botoxu ?
zamieżam zrobić sobie to na czole bo wkońcu będę miała taką zmarszczke jak
przewodniczący komisji sejmowej .
prosze o wasze odpowiedżi
carmi
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagna Re: botox za i przeciw IP: 167.83.9.* 27.10.03, 10:34
      Ja też jestem zainteresowana. Mam widoczne bruzdy nosowo-policzkowe, chciałabym
      to wygładzić.
      • Gość: justy Re: botox za i przeciw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 09:20
        Gość portalu: Jagna napisał(a):

> Ja też jestem zainteresowana. Mam widoczne bruzdy nosowo-policzkowe,

akurat w tym przypadku botok się raczej nie sprawdzi. odpowiedniejsze powinny
        być "wypełniacze"
      • ainahd Re: botox za i przeciw 12.11.03, 23:30
        Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz,ale za dwa dni idę na zabieg wsztrzyknięcia
        aquamidu.Chcę zlikwidować własnie te bruzdy.Chętnie podzielę się swoimi
        doświadczeniem (jak już go nabędę).Pozdrawiam

Gość portalu: Jagna napisał(a):

> Ja też jestem zainteresowana. Mam widoczne bruzdy nosowo-policzkowe,
        chciałabym
        >
        > to wygładzić.
        • Gość: Jagna Re: botox za i przeciw IP: 167.83.9.* 13.11.03, 11:08
          Tak, napisz proszę jak już będziesz po zabiegu.

ainahd napisała:

> Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz,ale za dwa dni idę na zabieg wsztrzyknięcia
          > aquamidu.Chcę zlikwidować własnie te bruzdy.Chętnie podzielę się swoimi
          > doświadczeniem (jak już go nabędę).Pozdrawiam
          >
          >
          > Gość portalu: Jagna napisał(a):
          >
          > > Ja też jestem zainteresowana. Mam widoczne bruzdy nosowo-policzkowe,
          > chciałabym
          > >
          > > to wygładzić.
          • ainahd AQUAMID do Jagny 14.11.03, 00:19
            Posłuchaj chętnie podzielę się z Tobą informacjami na ten temat.Gdybym nie
            mogła Cie znaleźć napisz do mnie maila.Zrobiłam zdjęcia dziś
            czyli "przed"jutro zrobie zaraz po zabiegu a potem "niech się dzieje wola
            nieba..."Mam pietra,prawdę mówiąć.
          • ainahd Jagno ! jestem po ! 15.11.03, 03:09
            Wstrzyknęłam sobie Aquamid w bruzdy.Efekt jest do razu.Z tym ,ze zależy od
            głębokości bruzd i skóry.Ja mam 48 lat i mam już za dużo skóry na
            policzkach,więc nie ma pełnej gładkości,ale jestem naprawdę zadowolona.Boję się
            tylko,żeby nie było jakis uczuleń,bo podobno nie można usunąć.Zabieg jest
            robiony pod znieczuleniem,znieczulenie nic nie boli-a ja jestem
            panikara.wszystko trwa razem z kosultacją ok 1 godz.Jedna porcja wystarczyła na
            dwie bruzdy i zapłaciłam 999 zł.Jeśli będziesz pytać o cenę to pytaj za jaką
            dawkę jest ta cena.Gdybym wiedziała,że są różne dawki to wzięłąbym,gdzie
            indziej droższą i wtedy starczyłoby jeszcze na kąciki ust.W przyszłym tygodniu
            zrobię Botox na czoło.Pozdrawiam
    • Gość: majka Re: botox za i przeciw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 16:49
      Moja koleżanka była na takim zabiegu. Jest bardzo zadowolna z efektów. Poleca
      go wszystkim znajomym.
    • Gość: ania Re: botox za i przeciw IP: *.44-201-80.adsl.skynet.be 27.10.03, 17:38
      moja 30 letnia kolezanka tez byla,by wygladzic bruzdy na czole-jest
      zadowolona,a bruzd nie widac!
      • Gość: carmi Re: botox za i przeciw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 09:03
        a możecie coś więcej napisać : czy są jakieś obrzęki , przeciwskazania , ...
        carmi
        • tse-tse Re: botox za i przeciw 28.10.03, 10:34
          Do najczęstszych działań niepożądanych należy:

ból w momencie iniekcji
          małe krwiaki, które mogą powstać w miejscu wstrzyknięcia jeżeli igła natrafi na
          niewielkie naczynie
          mały, przejściowy obrzęk z pojawieniem się delikatnego mrowienia w miejscu
          iniekcji
          zbytnie obniżenie brwi lub zbyt duże uniesienie w przypadku leczenia zmarszczek
          czołowych
          Nie istnieje ryzyko żadnych blizn bądź uszkodzeń, a miejsce wstrzyknięcia jest
          niewidoczne.

Ryzyko wystąpienia działań niepożądanych zależy od mięśnia do którego podaje
          się preparat i powinno być szczegółowo omówione z lekarzem przed wykonaniem
          zabiegu.

Preparaty botuiny nie powinienny być stosowane w okresie ciąży i karmienia
          piersią, ponieważ nie przeprowadzono wystarczającej ilości badań, które
          potwierdziłyby brak wpływu leku na płód i mleko matki

www.mediweb.pl/beauty/wyswietl.php?id=374
    • Gość: masza Re: botox za i przeciw IP: 195.85.227.* 13.11.03, 10:06
      zrobiłam sobie botox w sierpniu - "kurze łapki", polecam wszystkim. Niestety
      już trochę "puściło" i zmarszczki wyłażą z powrotem, ale zamierzam powtórzyć
      zabieg. I robic to tak długo, jak tylko będzie mnie na to stać ;-), miło jest
      patrzeć w lustro i nie odwracać się od niego z obrzydzeniem.
      • ainahd Re: botox za i przeciw 14.11.03, 00:22
        A powiedz mi,czy efekt był od razu? Czy bolało? Mówisz ,że robiłaś w sierpniu
        i że juz wyłażą z powrotem,trochę krótko.A ile zapłaciłaś i gdzie robiłaś?
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka