kri.sta 16.11.08, 18:13 chodzi mi o ten podkład: Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 szukam równie dobrego albo lepszego zastanawiam się nad Vichy - Dermablend ale nie wiem, czy nadaje się do tłustej cery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluebebe Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 16.11.08, 20:40 O to samo pytałam niedawno. Tu odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=86562678 Dermablend jest bardzo fajny. Dla mnie trochę za mało gęsty. Czy nadaje się do cery typowo tłustej nie potrafię powiedzieć. Maskuje drobne 'kropki' i faktycznie idealnie stapia się ze skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
kri.sta Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 17.11.08, 01:22 > Dermablend jest bardzo fajny. Dla mnie trochę za mało gęsty. Czy nadaje się do > cery typowo tłustej nie potrafię powiedzieć. za wysoka cena, żeby samej to sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 16.11.08, 23:16 Colorstay Revlona. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 17.11.08, 11:08 Testowalam ostatnio probke SuperFit Clinique i zeby nie to ze wlasnie dostalam swieza butelke EL to kupilabym ten tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 17.11.08, 14:43 poproś w aptece o próbkę dermablend lub idź ze swoim pojemniczkiem, naleją ci z testera. Moim zdaniem dermablend jest bez porównania gorszy od double weara Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona999 Re: Zamiast Estee Lauder podkład do cery tłustej 17.11.08, 16:24 Clinique SuperFit jest lepszy i odrobine tanszy do EL DW. Mialam DW kilka razy, potem probowalam Revlona Colourstay (maska) ale Clinique jest super! Teraz formula zostala ulepszona i dluzej sie trzyma. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś