kvinna 27.10.03, 11:36 Są proste, ale głupio podwijają się na końcach. Prostownica to ostateczność. Może jakieś preparaty? Nazwy? Ceny? Chcę mieć zupełnie prościutkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziereal Re: Prostowanie włosów 27.10.03, 12:37 kvinna napisała: > > Może jakieś preparaty? Nazwy? Ceny? > Chcę mieć zupełnie prościutkie. Goldwell- , nie pamietam dokladnej nazwy preparatu-ale maja tylko jeden taki z tej firmy, 'wygladza fale i loki` , nablyszcza, itp.Cena - ok 40 zł (zalezy gdzie kupisz) Loreal Proffesional- tecni art, jest mleczko liss control (cena podobna). Teraz kiedy seria LP tecni art ma nowy design, sa nawet dwa rodzaje tych prerparatow-jedno chyba pod postacia mleczka, drugi- jako zel, podobny do tego Goldwella. Oprocz tego - juz b.drogi preparat Kerastase (oleo relax), wygladza, nablyszcza, kosztuje 80 zł , ale chyba w Twoim przypadku wystarczy ktorys z wyzej wymienionych preparatow. POza tym juz nie z serii kosmetykow profesjonalnych mleczko Loreala FX, albo Fructisa(koszt 15 zł). JA nie polecam, osobiscie stosuje Goldwella i rezultaty sa calkiem fajne. pzd. Odpowiedz Link Zgłoś