Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 21:46 ha! polecacie coraz wiecej naszych polskich (czytaj tanszych a wcale nie gorszych) kosmetykow fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sferka Re: polskie kosmetyki IP: *.gorzow.pl 03.11.03, 12:08 Też mnie to cieszy, bo sama siegam po nie coraz częściej. Martwi mnie tylko jedno - naprawdę nie ma dobrze zaopatrzonych w polskie kosmetyki drogerii i widzę, że to również problem dużych miast. Państwo handlowcy-wyciągnijcie wnioski z tego forum. Polskie dziewczyny chcą kupować polskie kosmetyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: polskie kosmetyki IP: *.elektrownia.rybnik.pl 03.11.03, 12:18 Jestem tego samego zdania. Już od dawna przekonałam się że polskie nie znaczy gorsze. Sęk w tym że ciężko o polskie kosmetyki w drogeriach, a w supermarketach to już prawdziwy rarytas... Ostatnio kupić kremik Daxa to dla mnie prawdziwe wyzwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: polskie kosmetyki IP: 62.148.83.* 03.11.03, 12:10 Gość portalu: gosia napisał(a): > ha! polecacie coraz wiecej naszych polskich (czytaj tanszych a wcale nie > gorszych) kosmetykow > fajnie:) Taak, trudno je dostać, a serie nie występują w całości, tylko są niemiłosiernie "okrojone" :( Odpowiedz Link Zgłoś