auto_robex 03.01.09, 17:07 bardzo mi sie podoba taka forma opakowania perfum, prosze o marki jakie znacie perfum z pompką - chcę takie sobie sprawić;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Perfumy z pompką 03.01.09, 17:18 tylko weź pod uwagę, że z takiego opakowania perfumy parują dość szybko... ma je np. Prada edp, elixiry poison diora, miss o oriflame i pare innych, teraz nie moge sobie przypomniec;) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Perfumy z pompką 03.01.09, 19:02 Limitowana seria Miss Dior Chérie. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada87 Re: Perfumy z pompką 11.01.09, 18:50 Prada i Dior, jak zaznaczyła przedmówczyni... W swoich zbiorach mam właśnie Miss Dior Cherie edp z pompką, jak chcesz zobaczyć zajrzyj na mojego bloga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Perfumy z pompką 12.01.09, 11:50 Armani code pojawil sie swego czasu w takiej wlasnie, limitowanej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy z pompką 12.01.09, 21:40 to był code elixir, rzeczywiście miał pompkę chociaż on chyba występowałam w wersji z pompką i bez (ale mogę się mylić) Odpowiedz Link Zgłoś