Dodaj do ulubionych

Flextencils czy Maximeyes

IP: *.acn.pl 06.11.03, 11:43
Drogie Panie,
potrezbuję wiarygodnych i szczerych opinii na temat tych dwóch
kosmetyków.Poszukuję maskary,która daje efekt baaaardzo długich i
podkręconych rzęs.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • delie Re: Flextencils czy Maximeyes 06.11.03, 11:48
      Wiec Flextencils Ci to umozliwi (ale mnie tez uczula)-zaznaczam, ze nie mialam
      tego drugiego tuszu.
    • Gość: ola Re: Flextencils czy Maximeyes IP: *.kolporter.com.pl 06.11.03, 12:01
      Maximeyes używam od jakiegs czasu i choc może rzęsy wyglądaja nim polmowalowane
      dośc ładnie ale niestety tra to krótko. Po 3-4 godzinach przynajmniej u mnie,
      zaczyna się obsypywac i tworzyć podkówki pod oczami. Tak więc nie polecam
      • Gość: chic Re: Flextencils czy Maximeyes IP: 212.244.242.* 06.11.03, 12:08
        Ani ta ani ta!!!,,,,Extracills-Chanel ponad wszystkie !...ale zaznaczam!!!-dla
        mnie!
    • ula_s Re: Flextencils czy Maximeyes 06.11.03, 12:07
      Maximeyes na pewno wydluza i pogrubia. Rzesy sa po nim naprawde piekne (np. to
      byl pierwszy tusz w moim zyciu po ktorym rzesy naprawde ladnie - "zdrowo" -
      blyszczaly). Niestety mnie ten tusz uczulil i to wyjatkowo podle - pare minut i
      juz czulam pieczenie. Tam gdzie kupowalam - byl przeceniony - wiec od razu
      pomyslalam ze przez ta tendencje do uczulania go przecenili....
      Dlatego radze wyprobowac przed kupnem.
      Nie uzywalam Flextencils, wiec nie moge porownac. Z Lancome mam Amplicils (mecze
      sie zeby go skonczyc bo sie nieludzko osypuje). Rzesy po Maximeyes wygladaly
      duzo bardziej spektakularnie niz po Amplicils.

• madllen Re: Flextencils czy Maximeyes 06.11.03, 12:30
        Nie pomogę w kwestii tuszu Maximeyes, za to bardzo polubiłam Flextencils.
        Używam go od kilku miesięcy, wciąż jest świeży, nie osypuje się, nie rozmazuje
        i prześlicznie podkręca rzęsy. Polecam gorąco- ja z pewnością powtórzę zakup:)
        W ubiegłym roku miałam Amplicils i choć nie marudziłam, to jednak mnie nie
        zachwycił.
        Pozdrawiam ciepło.
    • Gość: Kleopatra Re: Flextencils czy Maximeyes IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.11.03, 13:49
      Maximeyes robi paskudne podkowki. Wydluza rzesy, ale jesli sa proste i sztywne
      to sam z siebie nie podkreci. Dla mnie to bubel wszechczasow - nie polecam
      wydania ponad 100 zlna cos, co splynie z oka po 2 godzinach. A jesli trafisz na
      deszczowa pogode lub mzawke to szare podkowki pod oczami osiagniesz jeszcze
      szybciej. Dodam jeszcze, ze tusz kupowalam w ekskluzywnym salonie, w firmowym
      stoisku, wiec z pewnoscia byl oryginalny, musial tez byc swiezutki, bo wtedy to
      byla nowosc.

Flextencils to bardzo dobry tusz i zawsze do niego wracam. Wydluza i lekko
      podkreca rzesy, fajnie "otwiera" oko. idealny do delikatniejszego makijazu.
      Do mocniejszego efektu polecam YSL Effet FauxCils. Jednak ten tusz jest dosc
      trudny, trzeba miec niezla wprawe w uzywaniu, no i podstawowa rzecz - musi byc
      swiezy, po 2-3 miesiacach uzywania nadaje sie juz do wyrzucenia. Jednak
      masochistycznie kupuje go czasem, bo ma przecudnej urody aksamitna czern, mocno
      podkreca i nadaje bardzo efektowny look.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka