Dodaj do ulubionych

kerastase czy l'anza?

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:57
chce sobie cos drozszego (a tym samym mam nadzieje lepszego) zafundowac, ale
nie wiem, ktora wybrac firme. jesli ktoras z was ma jakies doswiadczenia, to
bardzo prosze o pomoc. chodzi mi o cos do wlosow, ktore sie rozdwajaja,
lamia, sa przesuszone.
nie wykluczam innych firm, ale te dwie zainteresowaly mnie najbardziej.
z gory dzieki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: kerastase czy l'anza? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.11.03, 13:22
      Z kerastae mam niejakie doświadczenia, z lanza nie (ona zdaje sie jest dostepna
      w douglusie?).Ja akurat mam z K- maske Oleo Relax i -odzywke z Vita -Cimentem,
      ale podobno najlepszy na takie wlosy jak Twoje sa ampulki. Do stosowania w
      domu. Te z serii oleo relax kosztuja chyba 120zł, podobnie- z vita cimentem.
      Efekty sa rewelacyjne , wlosy mieciutki, gladziutkie-a efekt jednej ampułki
      utrzymuje sie przez 2,3 mycia. Nie wiem ile jest ampulek ale ok 6.albo 8.
      Natomiast jezeli chodzi o maseczke Oleo Relax-to jest bardzo fajna, wygladza
      wlosy, zmiekcza, ladnie pachnie, sa błyszczace. Trzyma sie ja na wloskach 15
      minut, ale mozna i dluzej (np pod foliowym czepkiem), podobni sie ma rzecz z
      vita cimentem-chociaz ta odzywka jest bardziej"odbudowujaca". (ma za zadanie
      wnikac w glab wlosa i go regenerowac).POdobno nadaje sie w sam raz dla bardzo
      suchych wlosów. Zreszta, zobacz sama jakie sa recenzje na www.wizaz.pl Moge Ci
      tez powiedziec, ze co prawda jest to droga marka, ale bardzo wydajna. Mam
      dlugie i wlosy i odzywka spokojinie wystarczy ma 2,3 miesiace.
      pzd
      jakies pytania?
    • Gość: dor Re: kerastase czy l'anza? IP: *.crowley.pl 11.11.03, 16:07
      gdzie w w-wie można to kupić?
      • ziereal Re: kerastase czy l'anza? 11.11.03, 16:12
        Nie wiem -bo nie znam Wawy. Ale mozna kupic w kazdym salonie Franka Provost
        (wpisz w google-i moze znajdziesz adresy), w salonach Loreala takze.
        pzd.
    • Gość: Mgiełka Re: kerastase czy l'anza? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 20:39
      Ja lubię i to, i to :-). Najbardziej mi się podoba seria Nutritive z Kerastase
      (natomiast nie podoba mi się Oleo-Relax). Mam suche włosy i tak maseczka, jak i
      mleczko (odżywka) bardzo, bardzo mi pasują. Natomiast z L'anzy fajna jest
      odżywka bez spłukiwania z serii Urban cośtam :-), taka szara, do włosów
      suchych. Nabłyszczacz jest OK, ale niczym się nie wyróżnia, miałam próbki
      odżywek do spłukiwania, ale mi nie pasowały (tzn. nie działały tak jabym się
      tego spodziewała). No i jeszcze Biosilk Farouk - do suchych włosów rewelacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka