Dodaj do ulubionych

POLECAM SALON ANZA

15.03.14, 17:19
Trafiłem do Salonu Fryzjerskiego ANZA na Łodygowej mimo że mieszkam na Bródnie, tam niedaleko mieszka moja córka z rodziną, która jest ich klientką. Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolony, atmosfera jaka panuje na miejscu miło mnie zaskoczyła, dawno się tak nie uśmiałem. Owszem musiałem trochę poczekać aby usiąść na fotel bo sporo ludzi było ale dziewczyny i tak się uwijały a tak mile spędzonego czasu nie zapomnę, czułem się jak wśród dobrych znajomych i mimo odległości teraz tam będę jeździł. Pozdrowienia dla pani Ani i Basi.
Filip T.
Obserwuj wątek
    • bartusia22 Re: NIE POLECAM SALONU ANZA! 18.03.14, 19:40
      Jej, jaki sztuczny tekst na siłę! Jakie wymyślone historie! Ludzie omijajcie ten salon z daleka! Ten Pan pisze tylko posty chwalące ten salon! I to wszystko jest wierutną bzdurą , bo ja w tym salonie byłam zachęcona takim durnym wpisem na tym forum z rok temu i sromotnie się zawiodłam, włosy strasznie ostrzyżone, więc ostrzegam innych przed tą kryptoreklamą!
      • lutowamama2013 Re: NIE POLECAM SALONU ANZA! 24.03.14, 23:29
        Ja również nie polecam salonu anza koło stacji .Atmosfera niczym bazar przekrzykiwały się klientki z szefową która jak dla mnie była po drinku smile
        Samo cięcie przeciętne czesanie też a obsługiwały mnie 3 panie (jedna myła druga czesała a jeszcze inna kończyła więc zero profesjonalizmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka